SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj
19. 6. 2017

Družinsko podjetje je preplet vrednot, pri čemer se zavedamo tako emocionalne kot tudi racionalne podlage, ki nas pri tem usmerjata. Zagotovo ima vodenje družinskega podjetja poseben čar, skriva pa mnogo preizkušenj in izzivov, ki smo jih dolžni obvladovati. Zato smo se v družini Lotrič odločili postaviti trden temelj, ki ureja odnose v družini in podjetju LOTRIČ Metrology.

V četrtek, 15. junija 2017, smo družinsko ustavo podpisali vsi člani družine ter se tako zavezali, da bomo sledili smernicam tako pri delu kot izven njega.

Pri tem pomembnem koraku nam je ob strani vseskozi stalo svetovalno podjetje EY (Ernst & Young), pri čemer se iskreno zahvaljujemo Mojci Emeršič ter Mateju Kovačiču za ne zgolj profesionalen, temveč oseben pristop. Kot je nekoč zapisal R. W. Emerson: “Ena najlepših nagrad v življenju je dejstvo, da noben človek ne more resnično pomagati drugemu, ne da bi pri tem pomagal sebi.” V tem letu dni smo storili korak, ki bo pomagal podjetju LOTRIČ Metrology, poslovnim partnerjem, sodelavkam in sodelavcem ter družini Lotrič ustvariti prihodnost na katero bomo vsi ponosni.