SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj
31. 5. 2018
Na prvem Sredinem prijetnem popoldnevu smo se preizkusili na Mini Planici, spoznali plezalne veščine v družbi Planinskega društva za Selško dolino Železniki, z AMD Zvezda sedeli v čisto pravem dirkalnem avtomobilu, v katerem bodo drveli na GHD Lučine in se z Nino Trebec razmigali na jogi za otroke.


Sredini prijetni popoldnevi so zanimiv in v lokalnem okolju zelo dobro sprejet projekt, s katerim smo v podjetju LOTRIČ Meroslovje pričeli leta 2015. Sinergijo in moč sodelovanja pri organizaciji dogodka smo prepoznali v povezovanju z Društvom za turizem in šport Rovn Selca. S skupnim znanjem, željami in interesom smo tako omenjenega leta pripravili koncept brezplačnih in poučnih delavnic za otroke – Sredini prijetni popoldnevi.

Delavnice, ki letos tako potekajo že četrto leto zapored, so namenjene osnovnošolskim otrokom iz Selške doline, starim od 6 do 12 let, dobrodošli pa so tudi mlajši otroci s spremstvom staršev. Potekajo v mesecu maju in juniju. Ker se zavedamo pomembnosti gibanja otrok v naravi, delavnice izvajamo v športnem parku Rovn.