https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/08/Liebherr_banner_varnost.jpg

Ko se drugi zanašajo na vas, se vi zanesite na Liebherr. Hladilniki in zamrzovalniki za uporabo v raziskavah, laboratorijih in farmacevtskih skladiščih morajo izpolnjevati najvišje standarde. Hladilniki za laboratorije Liebherr z natančnim elektronskim krmiljenjem in do stopinje natančnimi nastavitvami temperature, nudijo odlično konstantno temperaturo. Številne funkcije in lastnosti zagotavljajo optimalno shranjevanje občutljivih snovi, cepiv, zdravil in vzorcev.

Ponujamo vam:

 • Hladilnike za laboratorije
 • Zamrzovalnike za laboratorije
 • Hladilniki za zdravila
 • Ultra zamrzovalniki
Ogled vseh aparatov v spletni trgovini

Prednosti Liebherrjevih hladilnih aparatov za laboratorije

 • Temperaturna stabilnost
  Občutljiva cepiva, preparati, vzorci in zdravila se hladijo pri dosledno natančnih temperaturah – tudi v ekstremnih klimatskih razmerah.
 • Varnostne funkcije
  Serijske varnostne funkcije zagotavljajo trajno ohranjanje kakovosti občutljivih snovi.
 • Alarmni sistemi
  Različni alarmni sistemi takoj opozorijo ob odstopanjih in pomagajo realno oceniti kritične situacije.
 • Skladnost s standardi in smernicami
  Hladilniki in zamrzovalniki Liebherr izpolnjujejo različne veljavne standarde, norme in smernice v zvezi s kakovostjo shranjevanja, higieno in varnostjo.

Liebherr nagrajuje 

https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/12/liebherr-christmas.jpg

Postopek je preprost: naj bo to v vaši kuhinji ali restavraciji, v vaši lekarni ali laboratoriju:

 1. Posnemite fotografijo svojega Liebherr hladilnika ali zamrzovalnika v okolju, kjer se nahaja, in jo objavite na Instagram ali Facebook profilu.
 2. Uporabite oznako #LiebherrChristmasContest2023 in označite Instagram Liebherrappliancesslo oz. facebook @liebherrappliances_si
 3. Sledite Instagram profilu Liebherrappliancesslo oz. facebook profilu @liebherrappliances_si, da ne zamudite posodobitev.

Med vsemi udeleženci bomo naključno izžrebali srečneža in ga kontaktirali do 31.01.2024.
Ekipa Liebherr Slovenija vam želi obilo sreče!

 

Podjetje Liebherr-Hausgeräte GmbH, Memminger Straße 77-79, 88416 Ochsenhausen, Nemčija, z objavo posreduje vaše osebne podatke, zbrane z objavo (v nadal-jnjem besedilu: „podatki“), izvajalcu natečaja, podjetju Liebherr-Hausgeräte Lienz GmbH, Dr.-Hans-Liebherr-Straße 1, 9900 Lienz, Avstrija (v nadaljnjem besedilu: „izvajalec natečaja“). Ponudnik natečaja obdeluje vaše podatke za namen izvedbe in obdelave natečaja na podlagi člena 6(1)(b) GDPR (izpolnitev pogodbe). Za nadaljnjo obdelavo vaših podatkov je odgovoren ponudnik natečaja.
Dodatne informacije so na voljo v politiki zasebnosti ponudnika natečaja in pogojih za sodelovanje v natečaju.

Podrobnejše o nagradni igri