https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2024/03/Biam-Zavarivanje-1-scaled.jpg

Biam & Zavarivanje

Razstavljali bomo na sejmu BIAM – 27. mednarodnem sejmu orodij in strojev ter sejmu ZAVARIVANJE – 30. mednarodnem sejmu varilstva in protikorozijske zaščite.

blankOd 9. do 12. aprila 2024

blankNa lokaciji Zagrebškega velesejma, paviljon 8A, stojnica 24

Na sejmu se bomo predstavili kot vodilni ponudnik rešitev ALL IN ONE za vse vrste meroslovnih potreb.
Poleg naše ponudbe kalibracije merilne opreme vam bomo predstavili tudi prodajni del za industrijo ter lasten produkt EXACTUM – napredna rešitev, ki omogoča učinkovito spremljanje in beleženje temperature, relativne vlažnosti, tlaka, koncentracije CO2 in drugih parametrov.

 

Zagotovite si brezplačno vstopnico
https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2024/03/intertool_podpis.jpg

Intertool

Obiščite nas na sejmu Intertool, vznemirljivem mednarodnem dogodku, ki slavi inovacije v orodjarstvu in proizvodnih tehnologijah. Odkrijte izdelke, stroje, rešitve in tehnologije ter nove strategije za avtomatizacijo proizvodnje, ki bodo oblikovali prihodnost našega področja.

blankOd 23. do 26. aprila 2024

blankMesse Wels, stojnica 21-0640

Na razstavnem prostoru se bomo kot skupina LOTRIČ Metrology predstavili skupaj z nemškim podjetjem Dr. Schneider Messtechnic, uveljavljenim podjetjem z več kot 70 let izkušenj na področju optične merilne opreme in s HELIOS-PREISSER, podjetjem, ki je eden največjih ponudnikov na področju visokokakovostne ročne merilne tehnologije v Nemčiji in širše.

 

Zagotovite si brezplačno vstopnico