Pridružite se nam
https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/03/Banner_Lotric_QM_Jesen-2023_orange.png

Kakovost. To je tisto, kar vsi iščemo. Ne glede na to, ali gre za izdelke ali storitve vrhunske kakovosti, je doseganje odličnosti ključnega pomena za uspeh.
Kakovost je več kot le dobro delo; gre za  poseben proces, ki zagotavlja zanesljive in želene rezultate.

Podjetje GEA College na področju izobraževanj deluje že več kot 30 let. Njihovih izobraževanj se je udeležilo že preko 41.000 slušateljev, ki pridobljena znanja in veščine uspešno uporabljajo v praksi.

V jeseni 2023 bodo v sodelovanju s Slovenskim združenjem za kakovost in odličnost (SZKO) pričeli z izobraževanjem za Menedžerja kakovosti.

V četrtem modulu bosta svoje znanje z udeleženci izobraževanja delila predstavnika podjetja LOTRIČ Meroslovje:

Dr. Katja Babič, skrbnica sistema vodenja

Primož Hafner, tehnični direktor in vodja kakovosti

blank

Obravnavane teme:

  • Dokumentacija sistema vodenja
  • Vzpostavitev integriranih sistemov vodenja
  • Uvajanje SVK v celoti / uvajanje sprememb

 

Pridružite se.

Moduli izobraževanja

Izobraževanje za menedžerja kakovosti bo potekalo v štirih glavnih modulih:

Sistemi vodenja kakovosti (SVK)

V tem modulu boste izpopolnili svoje znanje o definicijah kakovosti ter stopnjah in sistemih vodenja kakovosti, ki so ključni za uspešno delovanje vašega podjetja. Spoznali boste osnove standardov ter se naučili, kako jih za izboljšanje kakovosti svojih izdelkov in storitev uporabiti v praksi.

Uvajanje in izvajanje sistemov vodenja kakovosti (UI)

V tem modulu boste pridobili znanje o sprejemanju odločitev vodstva glede na zahteve kakovosti, se seznanili z metodami in tehnikami za izboljšave odnosa do kakovosti ter se naučili vodenja procesov.

Metode in orodja kot podpora vodenju (STM)

V modulu STM se boste srečali s pravnimi vidiki vodenja kakovosti, se naučili statistične obdelave in analize ter se seznanili z didaktično platjo procesov za vodenje kakovosti. S temi znanji boste lahko izboljšali procese, povečali učinkovitost in zmanjšali stroške vašega podjetja.

Razvoj in razširjanje SVK na vse poslovne procese (TQM)

Četrti modul je namenjen razvoju in razširjanju sistemov vodenja kakovosti na vse poslovne procese. Pridobili boste znanje o celovitem vodenju kakovosti, vlogah oseb vpletenih v proces ter se pobliže spoznali tudi z načinom vodenja dokumentacije. Z znanjem iz tega modula boste lahko zagotovili trajnostno rast in uspešnost vašega podjetja.

Cena izobraževanja: 3.700€ + DDV
EARLY BIRD cena velja do 30. 8. 2023 - prihranek v vrednosti 400€
Več o izobraževanju in informativna prijava