https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/05/elmasonic-NL-1.jpg

Ultrazvočno čiščenje je eden najsodobnejših načinov čiščenja najrazličnejših komponent in materialov kot so kovine, vključno z nerjavečim jeklom, ogljikovim jeklom, medenino, bakrom, magnezijem, pa tudi plastičnih, keramičnih in kompozitnih materialov. Pri čiščenju z uporabo ultrazvočnih kopeli se materiali/komponente osvobodijo umazanije v najkrajšem času in brez poškodb.

https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/05/elmasonic-easy.jpg

Enostaven način čišnenja

Elmasonic Easy je osnovna serija ultrazvočnih kopeli proizvajalca Elma, katere odlikujeta prijaznost do okolja in intuitivno delovanje. Medtem ko novi ekološki način omogoča energijsko učinkovito in tiho delovanje, dinamičen način, katerega lahko kadarkoli aktivirate, omogoča odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije in zagotovi optimalno porazdelitev ultrazvočnega polja v čistilni kopeli.

Ogled brošure
V spletno trgovino
https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/05/elmasonic-select.jpg

Preverjena tehnologija, večja samostojnost

Zmogljive in samostojne – to so ultrazvočne čistilne naprave serije Elmasonic Select. Opremljene so z ultrazvočno frekvenco 37 kHz, gretjem, 5 ultrazvočnimi načini čiščenja ter možnostjo shranjevanja do 4 poljubnih programov čiščenja. Jasen zaslon prikazuje vse pomembne parametre, kot so preostali čas čiščenja, nastavljena/dejanska temperatura in trenutno stanje naprave.

Ogled brošure
V spletno trgovino

Za dodatne informacije o ultrazvočnih napravah Elmasonic:

Boris Kejžar, Vodja prodaje Storitve
M: +386 (0)51 696 630
E:
 boris.kejzar@lotric.si

ali pa nam

pošljite povpraševanje