Elektronska distribucija certifikatov
https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2022/06/BE-GREEN.png
E-certifikati

Cenjene stranke, dragi partnerji,

obveščamo vas, da s 15. 9. 2022 v podjetju LOTRIČ Meroslovje zaključujemo prehodno obdobje in v celoti prehajamo na elektronsko distribucijo certifikatov.

Če ste prejemnik e-certifikata in niste odgovorna oseba za prejem le-tega, vas prosimo, da nam ustrezen kontakt sporočite na info@lotric.si.
Potek prejema e-certifikata
  • Na elektronski naslov boste prejeli sporočilo s povezavo do e-certifikata, ki bo aktivna za obdobje 2 mesecev.
  • E-certifikat v .pdf obliki shranite oz. ga po želji lahko tudi natisnete.
  • V kolikor e-certifikat za vas ni sprejemljiv in bi želeli prejemati tiskan certifikat, nas o tem prosim pisno obvestite na info@lotric.si.
    Storitev tiskanih certifikatov bo v prihodnje postala plačljiva.

    Podjetje LOTRIČ Certificiranje posluje pod svojimi pogoji.
  • E-certifikati so dostopni tudi preko brezplačne spletne aplikacije MeOL. Z elektronskimi certifikati na enem mestu ter celostnim pregledom stanja merilne opreme vodenje sistema kakovosti še nikoli ni bilo enostavnejše.
Še ne uporabljate MeOL-a?
https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2022/03/MeOL-min-scaled.jpg
Prednosti MeOL-a

UREJENA EVIDENCA

Le nekaj klikov vas loči do celotne zgodovine vaše merilne opreme ter izdanih certifikatov na enem mestu.

blank

DOSEGLJIVOST 24/7

Certifikati in zgodovina vzorca so na voljo vedno in povsod; ne boste imeli več težav z evidenco vzorcev in iskanjem certifikatov.

blank

ALARMIRANJE

Sistem vas samodejno opozarja na potek roka pregledov merilne opreme.

blank

NADZOR

Preko spletne aplikacije MeOL spremljate, v katerem delu procesa se nahaja vaš vzorec.

blank

Reference zadovoljnih uporabnikov
  • Igor Putrle, Strokovni sodelavec servisnega centra, Prigo, d. o. o.

blank

“MeOL nam omogoča hiter in natančen pregled nad merili za: mehanične ter kleparske delavnice, merilno stezo tahografov in tehnične preglede za motorna kolesa, osebna ter tovorna vozila in nad hladilno opremo vozil za prevoz temperaturno občutljivega blaga.

Olajša nam planiranje razpoložljivosti vseh merilnih orodij in naprav, ter nas pravočasno opozori na katerih izmed njih je potrebno obnoviti meroslovne postopke. MeOL uporabljamo od njegovega nastanka in mu popolnoma zaupamo. Lastne evidence merilnega orodja tako ne potrebujemo več, prav tako odpade shranjevanje papirnatih certifikatov in potrdil o skladnosti, kar na letni ravni pomeni zajeten kup porabljenega papirja in črnila. MeOL nam omogoča dostop do njihovih elektronskih različic 24 ur dnevno, vse dni v letu. To nam omogoča, da se sami delamo kar najbolje znamo: našim partnerjem zagotavljamo kakovostne servisne storitve ter brezhiben transport najbolj zahtevnega blaga.”

  • Janez Leben, Tehnolog kakovosti, Brinox, d. o. o.

blank

“Aplikacijo MeOL uporabljamo že več kot 2 leti in smo z njo zelo zadovoljni.

Poleg hitrega pregleda nad merili nam je v veliko pomoč predvsem dejstvo, da nam aplikacija omogoča vpogled v zgodovino vsakega merila. Iskanje po bazi meril je izjemno enostavno, saj je certifikat mogoče poiskati z vpisom katerega koli metapodatka kot npr. serijska številka, številka certifikata, proizvajalec oz. tip opreme. Vsi certifikati so v elektronski obliki ter shranjeni na enem mestu, zaradi česar ni več nepotrebnega prelaganja fasciklov ter bojazni, da bi katerega od certifikatov založili.”

V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi.
KONTAKT