https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/04/LC_stavba.jpg
Iskreno se zahvaljujemo poslovnim partnerjem, ki ste si vzeli čas in izpolnili anketo o zadovoljstvu.
 
Naša obljuba “Mi merimo, da vi rastete” se bo odražala z nadaljevanjem naše strokovnosti in s trudom, da bomo ohranili vaše zaupanje na način, da prisluhnemo vašim željam.
 
Zavzemali se bomo, da vam bomo tudi v prihodnje nudili prvovrstne storitve na področju preskušanj za plastično, kovinsko, elektro in avtomobilsko industrijo.
 
https://www.lotric.si/wp-content/uploads/2023/04/skupinska_LC-scaled.jpg
S pomočjo vaših odgovorov smo sklenili:
  • Da bomo v drugi polovici leta 2023 organizirali voden ogled naših laboratorijev v Železnikih. O terminu boste pravočasno obveščeni.
  • Da preverimo možnosti, na kakšen način bi podatek glede akreditiranih metod v bodoče bolj nazorno podali na ponudbo. Do takrat, seznam in obseg akreditiranih metod najdete v prilogi k akreditacijski listini št. LP-004.
Ali ste vedeli?
  • Da smo razširili obseg poslovanja, dodali veliko novih storitev (npr. tehnična čistost po VDA 19, izpostava na medije, kalibracija slane komore, preskušanja po avtomobilskih standardih). 
    V kolikor storitve ne moremo ponuditi znotraj našega laboratorija, poskušamo vključiti preverjenega podizvajalca, saj imamo vzpostavljeno široko mrežo poznanstev po ostalih evropskih preskusnih laboratorijih (tudi za storitve, katere smo tekom let iz različnih razlogov opustili, npr. testiranje na plesni, okoljski monitoring,..).
  • Da smo vam vedno dostopni na splošno telefonsko številko in na številko odgovorne prodajnice (od ponedeljka do petka od 7.00 so 15.00). Svoje vprašanje lahko oddate po e-pošti, katero redno spremljamo. V primeru podrobnejših vprašanj, vas lahko povežemo z našim tehničnim osebjem.

Neodvisni preskusi po mednarodnih standardih, avtomobilskih standardih ali glede na vaše zahteve.