SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Z nami se srečate na vsakem koraku

Širimo krog zaupanja do naprav, storitev in sistemov, ki so del našega vsakdana

Z nami se srečate vsak dan. Od trenutka ko se vam rodi otrok in nestrpno pričakujete vse meritve telesne teže in velikosti. Z avtom se brezskrbno odpeljete, saj zaupate v pravilnost meritev na tehničnih pregledih. Zaupate v pravično trgovino – tehtnica na oddelku sadja je skoraj gotovo overjena s strani podjetja LOTRIČ Meroslovje. In nenazadnje: vsi pridelki na poljih so varno shranjeni v silosih Zavoda za blagovne rezerve Republike Slovenije, kjer prav naš produkt budno spremlja njihovo temperaturo.

LOTRIČ Certificiranje – Za kakovost materialov in proizvodov

V okviru podjetja LOTRIČ Certificiranje ponujamo preskušanja materialov in proizvodov in poskrbimo, da lahko svojim strankam zagotovite le najbolje. Smo specialisti za preskušanja na področjih avtomobilske, plastične in gumarske ter kovinske industrije.

Proizvajalci avtomobilov nam zaupajo preskušanja odpornosti materiala avtomobilskih sedežev na sončno kremo ali drugo kozmetiko. S pomočjo solne megle preverjamo korozijsko zaščito podvozij avtomobilov. Med vzorci lahko najdemo plezalne oprimke, ogledala, ročaje za vrata ter celo sredstvo proti zamrzovanju, s katerim se premaže zunanjost letal ter tako prepreči zamrzovanje slednjih visoko v zraku, kjer vladajo povsem drugačni vremenski pogoji.

Video predstavitev

PSM merilni sistemi – Za boljšo uporabniško izkušnjo

Podjetje PSM merilni sistemi je zastopnik vodilnih proizvajalcev procesne in industrijske avtomatizacije. V sklopu slednje zagotavljamo dovršeno merilno in programsko opremo za podporo kakovosti ter nadzoru proizvodnega procesa.

Ste se kdaj vprašali kako določimo najboljšo strukturo namazov? Ali pa zakaj se določena embalaža odpira z lahkoto, pri drugi pa potrebujemo pomoč močnejše roke? Vse to, je povezano s silo. In v podjetju PSM smo strokovnjaki za »siloslovje«. Med drugim lahko preverimo ustreznost navora pokrovčka na plastenki ter skrbimo tudi pravilno odpiranje stekleničk, ki imajo varnostno zaporko za otroke. Poskrbimo za merjenje trdnosti tablet, funkcionalnosti plastične embalaže, med zanimivejše meritve spada tudi meritev teksture namazov ali pa kreme okusnih kremšnit.

Video predstavitev

Mikro Medica – Za varnost objektov

S pridružitvijo podjetja Mikro Medica skupini LOTRIČ Metrology izvajamo tudi meritve v okolju ter proučujemo vpliv dejavnikov na varnost objektov kot so mostovi, kanalizacijski in vodovodni sistemi, čistilne naprave in velike pregrade. Izvajamo storitve monitoringa, avtomatizacije ter vzpostavitve telemetričnih sistemov za spremljanje in upravljaje procesov na daljavo. Da je pot čez viadukt Ravbarkomanda varna, tako skrbijo tudi naši strokovnjaki. Slednji med drugim izvajajo tudi seizmična opazovanja na Dravskih in Savskih elektrarnah.

Video predstavitev

Povezane vsebine

Reference

Vsa leta našega obstoja uspešno sodelujemo z različnimi podjetji.
VEČ

Zaposlitev

Se želite pridružiti naši zgodbi o uspehu?
VEČ

O nas

Spoznajte nas in si preberite vse o naši poti do odličnosti.
VEČ