SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

žična utež 5 mg E0

Artikel: 10.DBHO-030
žična utež 5 mg E0
5 miligramska žična utež z natančnostjo: +/- 0,0015 mg.
Dostava: Po naročilu
Cena: 91,50 €
Cena brez DDV-ja: 75,00 €

Primarna etalonska žična utež točnostnega razreda E0 se uporablja kot nacionalni etalon po masni lestvici do 50 kg. Uteži E0 so primerne za kalibracijo (sledljivost) uteži razreda E1 do nacionalnih etalonov.

Označevanje

Uteži E0 niso označene z nazivno vrednostjo ali drugimi podatki na površini. Za razlikovanje med utežmi znotraj seta, so uteži z nazivno vrednostjo označene s pikami ali zvezdicami. Na utež je možno dodati tudi druge oznake (simbole, črke ali številke).

  • 5 mg
  • Nerjaveče jeklo
  • Visok sijaj
Häfner
Proizvajalec Häfner

Häfner proizvaja uteži različnih razredov točnosti za različne namene uporabe.

Racionalizacija in uporaba sodobne tehnologije podjetju Häfner omogoča prevzem vodilnega položaja v svojem sektorju. Njihove uteži so narejene iz posebnih materialov. Najnovejša tehnologija ulivanja in CNC obdelovalni stroji z visoko natančnostjo so najpomembnejši sestavni deli v proizvodnji. Najvišja raven znanja in najnovejša tehnologija obdelave površine zagotavljata stalno in visoko stopnjo natančnosti.

Vsak korak obdelave se nenehno preizkuša na najbolj natančnih merilih s kalibriranimi standardi. Nenehno se spremljajo tudi okoljski pogoji.

  • uteži E0, E1, E2
  • uteži F1, F2
  • uteži M1, M2, M3"
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji