SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

pravokotna utež 20 kg M2

Artikel: 4.BGSO-250
pravokotna utež 20 kg M2
20 kilogramska utež z natančnostjo +/- 3000 mg
Dostava: Po naročilu
Cena: 132,98 €
Cena brez DDV-ja: 109,00 €
Precizna pravokotna utež točnostnega razreda M2 vam omogoča naravnavanje, testiranje in kalibracijo tehtnic razreda II ter zagotavljanje kakovosti v skladu z DIN EN ISO 9001 za tehtnice z manj kot 10.000 razdelki.

Uteži točnostnega razreda M2 so primerne za uporabo skupaj s tehtnicami razreda III ter za kalibracijo uteži razreda M3.

Označevanje

Uteži M2 od 1 g do 500 g so označene z nominalno vrednostjo in simbolom ’g’ (npr. ’10 g’). Uteži M2 od 1 kg naprej pa so označene z nominalno vrednostjo in simbolom ’kg’ (npr. ’1 kg’).

  • 20 kg
  • Litoželezna
  • Črna
Häfner
Proizvajalec Häfner

Häfner proizvaja uteži različnih razredov točnosti za različne namene uporabe.

Racionalizacija in uporaba sodobne tehnologije podjetju Häfner omogoča prevzem vodilnega položaja v svojem sektorju. Njihove uteži so narejene iz posebnih materialov. Najnovejša tehnologija ulivanja in CNC obdelovalni stroji z visoko natančnostjo so najpomembnejši sestavni deli v proizvodnji. Najvišja raven znanja in najnovejša tehnologija obdelave površine zagotavljata stalno in visoko stopnjo natančnosti.

Vsak korak obdelave se nenehno preizkuša na najbolj natančnih merilih s kalibriranimi standardi. Nenehno se spremljajo tudi okoljski pogoji.

  • uteži E0, E1, E2
  • uteži F1, F2
  • uteži M1, M2, M3"
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji