SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

hladilnik MKv 3910

Artikel: MKv 3910
hladilnik MKv 3910
Hladilnik za shranjevanje zdravil po DIN 58345, 361 l.
Artikel: MKv 3910
Dostava: Po naročilu
Cena: 2.116,70 €
Cena brez DDV-ja: 1.735,00 €
Hladilnik MKv 3910 je primeren za shranjevanje zdravil v lekarnah, bolnišnicah in podobnih ustanovah, kjer hladilniki morajo izpolnjevati visoke standarde za shranjevanje zdravil. Hladilniki s standardom DIN 58345 zato obsegajo številne funkcije in lastnosti opreme za čim boljšo zaščito dragocenih preparatov in občutljivih zdravil. Površinsko izenačeno vgrajena elektronika omogoča precizno uravnavanje temperature ter v povezavi z visoko učinkovito izolacijo in dinamičnim hladilnim sistemom ustvarja optimalne pogoje shranjevanja. Integrirana alarmna sistema optično in akustično posvarita v primeru nezaželenih odstopanj temperature. Hladilni aparati Liebherr vam nudijo varnost in konstantnost, ki sta pri zdravilih bistvenega pomena: 24 ur na dan, 365 dni v letu.
 • Bruto prostornina: 361 l
 • Neto prostornina: 280 l
 • Zunanje mere: (V/Š/G) 184 / 60,1 / 61,8 cm
 • Poraba energije v 24 urah: 0,846 / 24h
 • Barva ohišja: bela
 • Vrata: polna
 • Moč zvoka hrupa: 48 dB
 • Napetost: 220 - 240 V
 • Teža (z embalažo): 73 kg
 • Maksimalno nihanje: 3,6°C
 • Maksimalen gradient: 4,1°C
Testna funkcija alarma
S tem testnim delovanjem lahko preverite delovanje notranjih in morebitnih zunanjih povezanih alarmih naprav. Hlajenje naprave med tem testom ni prekinjeno.
Hlajenje s krožečim zrakom
Visoko učinkoviti ventilatorji poskrbijo za hitro hlajenje sveže shranjenega blaga in enakomerno temperaturo hlajenja v celotni notranjosti.
Shranjevanje zdravil: DIN 58345
Kratica DIN pomeni »nemški inštitut za standardizacijo«, ki določa posebne panožne standarde industrije. DIN 58345 se nanaša na hladilne naprave za zdravila, ki se uporabljajo za shranjevanje zdravil pri obratovalni temperaturi od 2 °C do 8 °C. DIN 58345 trenutno odraža najsodobnejše stanje in postavlja natančno formulirane zahteve za ustrezne naprave za hlajenje zdravil.
Digitalni prikaz temperature
Digitalni prikaz temperature do stopinje natančno prikazuje notranjo temperaturo hladilnika. To upravljavcem in uporabnikom omogoča hiter pregled temperature naprave.
Učinkovit sistem hlajenja
Odlično kakovost sistema hlajenja zagotavlja uporaba visokokakovostnih kompresorjev, kondenzatorjev, uparjalnikov in drugih hladilnih komponent, kar znatno zmanjša porabo energije.
Serijski vmesnik
S serijskim vmesnikom lahko aparate povežete z zunanjim nadzornim sistemom. Če nadzorni sistem, ki ga želite povezati prek vmesnika, ni na voljo, je na voljo komplet za naknadno vgradnjo pretvornika vmesnika kot dodatna oprema, s katerim vzpostavite povezavo z osebnim računalnikom ali prenosnikom. Z vmesnikom lahko serijsko povežete in v omrežje vključite do 20 aparatov. Temperaturo in alarm dokumentirate in arhivirate s programom Liebherr Temperature Monitoring.
Liebherr
Proizvajalec Liebherr

Družinsko podjetje Liebherr z več kot 48.000 zaposlenimi ni le eno od največjih svetovnih proizvajalcev gradbenih strojev, temveč pomaga oblikovati tehnološki napredek tudi v številnih drugih panogah. Skupino Liebherr, ki deluje široko po svetu, še vedno upravlja družina Liebherr.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji