SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

laboratorijski zamrzovalnik LGex 3410 MediLine

Artikel: LGex 3410
laboratorijski zamrzovalnik LGex 3410 MediLine
Laboratorijski zamrzovalnik s protieksplozijsko zaščito, 310 l.
Artikel: LGex 3410
Dostava: Po naročilu
Cena: 1.866,60 €
Cena brez DDV-ja: 1.530,00 €
Laboratorijski zamrzovalnik LGex 3410 MediLine je primeren za shranjevanje eksplozivnih in lahko vnetljivih snovi v kemični industriji ali v posebnih laboratorijih. Notranjost z eksplozijsko zaščito izpolnjuje varnostne zahteve evropske direktive 2014/34/EU (ATEX), ki jo je organ za preverjanje skladnosti s predpisi ATEX electrosuisse – SEV (švicarsko združenje za elektrotehniko, energetsko in informacijsko tehniko) preveril v skladu s standardi EN 1127-1 in IEC 60079-0 oz. IEC 60079-15.
 • Bruto prostornina: 310 l
 • Neto prostornina: 284 l
 • Zunanje mere: (V/Š/G) 184 / 60,1 / 61,8 cm
 • Poraba energije v 24 urah: 1,309 kWh / 24h
 • Barva ohišja: bela
 • Vrata: polna
 • Moč zvoka hrupa: 45 dB
 • Postopek odtajevanja: ročno
 • Napetost: 220 - 240 V
 • Teža (z embalažo): 91 kg
 • Temperaturno območje: -30°C do -9°C
 • Elektronsko upravljanje
Protieksplozijska zaščita ATEX 95
Certifikat Atex 95 potrjuje, da so Liebherr laboratorijski hladilniki in zamrzovalniki s protieksplozijsko zaščito primerni za skladiščenje eksplozivnih in lahko vnetljivih materialov v skladu z direktivo EU 2014/34/EU (ATEX).
Testna funkcija alarma
S tem testnim delovanjem lahko preverite delovanje notranjih in morebitnih zunanjih povezanih alarmih naprav. Hlajenje naprave med tem testom ni prekinjeno.
Učinkovit sistem hlajenja
Odlično kakovost sistema hlajenja zagotavlja uporaba visokokakovostnih kompresorjev, kondenzatorjev, uparjalnikov in drugih hladilnih komponent, kar znatno zmanjša porabo energije.
Temperaturna stabilnost in konstantnost
Vsi laboratorijski hladilniki in zamrzovalniki Liebherr so testirani v sodobnih razvojnih napravah po preskusnem postopku EN 60068-3 za merjenje temperaturne stabilnosti. Temperatura se meri na devetih različnih točkah znotraj naprav.
Alarm
Vgrajen temperaturni alarm z zvočno in optično signalizacijo zagotavlja največjo varnost skladiščenega blaga.
Serijski vmesnik
S serijskim vmesnikom lahko aparate povežete z zunanjim nadzornim sistemom. Če nadzorni sistem, ki ga želite povezati prek vmesnika, ni na voljo, je na voljo komplet za naknadno vgradnjo pretvornika vmesnika kot dodatna oprema, s katerim vzpostavite povezavo z osebnim računalnikom ali prenosnikom. Z vmesnikom lahko serijsko povežete in v omrežje vključite do 20 aparatov. Temperaturo in alarm dokumentirate in arhivirate s programom Liebherr Temperature Monitoring.
Liebherr
Proizvajalec Liebherr

Družinsko podjetje Liebherr z več kot 48.000 zaposlenimi ni le eno od največjih svetovnih proizvajalcev gradbenih strojev, temveč pomaga oblikovati tehnološki napredek tudi v številnih drugih panogah. Skupino Liebherr, ki deluje široko po svetu, še vedno upravlja družina Liebherr.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji