SI
meol

Da se lažje posvetite vašim kupcem!

Meroslovne rešitve

Kakovost je za vas ključnega pomena. ali ob tem želite prihraniti 1 FTE (človek-dan) na 500 kosov opreme. Vključiti partnerja z znanjem in odzivnostjo 24/7 ter podporo takrat, ko jo potrebujete in tako, kot jo potrebujete? Ob tem optimizirati nabavno verigo, povečati učinkovitost uporabe opreme ter izkoristiti prednosti avtomatizacije. Si tako sprostiti čas za vašo temeljno dejavnost in izdelke?

Uporabniki meroslovnih rešitev LOTRIČ Metrology prisegajo na enega od treh načinov sodelovanja: urejeni pregledi, projekti na ključ in preventivno vzdrževanje.

Za vse vaše potrebe

Kalibracije

V skupini LOTRIČ Metrology izvajamo kalibracije za najširši spekter vaših zahtev. Umerjanje izvajajo usposobljeni  strokovnjaki s sodobno opremo na vaši lokaciji ali v akreditiranih laboratorijih skupine LOTRIČ Metrology.

Po vsaki izvedeni kalibraciji  prejmete Certifikat o kalibraciji. Zagotavlja vam sledljivost meril pri postavitve in vzdrževanju sistemov vodenja, tehničnih priporočil in specifičnih zahtev, kot so GxP na področju farmacije.

Pameten nadzorni sistem

Exactum

Zakaj bi tvegali posledice nenadzorovaih, netočnih ali nepopolnih meritev pogojev okolja? Strošek teh se lahko hitro povzpne do nekaj tisoč evrov! In zakaj bi se bojevali z izpisi parametrov na več lokacijah in različnimi arhivi, kar vam vzame tudi do 11 % vašega časa? Raje uporabite nov in učinkovit sistem za samodejni nadzor parametrov.

Certifikat LOTRIČ Metrology: dokument, ki šteje

Certifikat

Je kakovost za vašo organizacijo in vaše kupce pomembna ali celo ključnega pomena? Če je odgovor pritrdilen, je LOTRIČ Metrology vaš pravi partner. Obrnite se na nas: mi izmerimo, da vi rastete. 

S kalibracijami, preskušanjem, kontrolami in overitvami se ukvarjamo več desetletij in smo priznani kot referenčen partner. Z LOTRIČ Metrology so vaša merila umerjena in procesi preverjeni tako, kot zahtevajo vaši kupci.

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ Metrology, ki ima številne prednosti.

Novice

30.11.2016

EXACTUM požel veliko zanimanja tudi v Albaniji

EXACTUM smo predstavili na Mednarodnem sejmu v Tirani, kjer navdušenja nad njim ni skrivla niti veleposlanica RS v Albaniji ga. Lea Stančič.
24.10.2016

EXACTUM požel veliko zanimanja

26. Tehniško posvetovanje vzdrževalcev Slovenije, na katerem se je predstavilo tudi podjetje LOTRIČ Meroslovje, je za nami.
12.10.2016

EXACTUM poskrbi za večji dnevni prirast rastlin

Na tretjem agrobiznis posvetu na temo novih tehnologij v kmetijstvu, smo imeli priložnost predstaviti našo sistemsko rešitev EXACTUM, ki s pomočjo uravnavanja klimatskih razmer v rastlinjakih zagotovi večji dnevni prirast ter zanesljiv nadzor nad vzgojo rastlin.
12.10.2016

Skrbimo za zdravje naših zaposlenih

Po mnenju strokovne komisije imamo v podjetju LOTRIČ Meroslovje najboljši načrt promocije zdravja na delovnem mestu z vidika vključenosti sodelavk in sodelavcev.
Arhiv novic

Povezani za večjo varnost

Varnost pri delu

Izdelki na trgu so plačljivi. Varnost ljudi je neprecenljiva. LOTRIČ Metrology je partner s sodobnimi rešitvami na področju varnosti pri delu in požarne varnosti.

 • Dostopnost vseh elektronskih potrdil in zapisnikov na spletni strani MeOL. 
 • Izobraževanje in pregledi za zmanjšanje števila nesreč in poškodb pri delu. 
 • Nadgrajevanje znanja in sledenje novostim na M&Q akademiji. 
 • Fleksibilnost, hitra odzivnost in celostni pristop – delavci, delovni stroji, kemikalije in delovno okolje.


Ravnanje z okoljem: sistemsko, ekonomično, napredno

Okoljske storitve in analize odpadnih vod

LOTRIČ Ceritificiranje d.o.o. ima pooblastilo Ministrstva za okolje in prostor za izvajanje prvih meritev in obratovalnega monitoringa odpadnih vod.

Sodelovanje z LOTRIČ Metrology vam zagotavlja številne prednosti.

 • VAS OSEBNI OKOLJEVARSTVENI SVETOVALEC: Vašemu podjetju bomo dodelili kontaktno osebo, ki vam bo na voljo vedno, ko boste potrebovali rešitev ali nasvet na področju okolja.
 • E-CETIFIKATI: Preprosto, s 4 klik,i dostopate do poročil preko spletnega pregledovalnika MeOL. Za ogled demo verzije vpišite uporabniško ime in geslo meol.
 • KAKOVOSTNE STORITVE:  Zanesljivi rezultati laboratorija, ki se glede na točnost rezultatov uvršča v sam vrh.

Z jedkanjem hitro do prototipa ali izdelka

Jedkanje

Z LOTRIČ Metrology ste dinamični in v prednosti pred tekmeci.

Nudimo vam celovito storitev:

 • do 115-krat cenejši ter najhitrejši postopek za izdelavo prototipov in manjših serij že v treh dneh,
 • primeren postopek za vse vrste kovinskih materialov,
 • cenovno in časovno najboljša alternativa mehanskemu izsekavanju oziroma štancanju,
 • unikatnost izdelkov z najrazličnejšimi detajli po vaših željah.


Prejmite novice, ponudbe in aktualne dogodke