SI
meol

Zakonsko merilo

Merilnik dolžine žice in kabla

Različne izvedbe merilnikov dolžine omogočajo:
• merjenje v območju do 9999,9 metrov,
• merjenje kablov debeline od 3 do 50 milimetrov,
• ločljivost števca 1 centimeter,
• točnost merjenja +/- 0,5 % za dolžine od 5 metrov dalje.

Da se lažje posvetite vašim kupcem!

Meroslovne rešitve

Kakovost je za vas ključnega pomena. ali ob tem želite prihraniti 1 FTE (človek-dan) na 500 kosov opreme. Vključiti partnerja z znanjem in odzivnostjo 24/7 ter podporo takrat, ko jo potrebujete in tako, kot jo potrebujete? Ob tem optimizirati nabavno verigo, povečati učinkovitost uporabe opreme ter izkoristiti prednosti avtomatizacije. Si tako sprostiti čas za vašo temeljno dejavnost in izdelke?

Uporabniki meroslovnih rešitev LOTRIČ Metrology prisegajo na enega od treh načinov sodelovanja: urejeni pregledi, projekti na ključ in preventivno vzdrževanje.

Za vse vaše potrebe

Kalibracije

V skupini LOTRIČ Metrology izvajamo kalibracije za najširši spekter vaših zahtev. Umerjanje izvajajo usposobljeni  strokovnjaki s sodobno opremo na vaši lokaciji ali v akreditiranih laboratorijih skupine LOTRIČ Metrology.

Po vsaki izvedeni kalibraciji  prejmete Certifikat o kalibraciji. Zagotavlja vam sledljivost meril pri postavitve in vzdrževanju sistemov vodenja, tehničnih priporočil in specifičnih zahtev, kot so GxP na področju farmacije.

Pameten nadzorni sistem

Exactum

Zakaj bi tvegali posledice nenadzorovaih, netočnih ali nepopolnih meritev pogojev okolja? Strošek teh se lahko hitro povzpne do nekaj tisoč evrov! In zakaj bi se bojevali z izpisi parametrov na več lokacijah in različnimi arhivi, kar vam vzame tudi do 11 % vašega časa? Raje uporabite nov in učinkovit sistem za samodejni nadzor parametrov.

Vaše zadovoljstvo šteje

Anketa

V skupini LOTRIČ Metrology se zavedamo, da so vaše želje in zadovoljstvo ključnega pomena za boljše in kvalitetnejše delo. Za vas smo pripravili anketo, ki jo v dveh minutah lahko izpolnete popolnoma anonimno. Za vaše sodelovanje se iskreno zahvaljujemo.

Certifikat LOTRIČ Metrology: dokument, ki šteje

Certifikat

Je kakovost za vašo organizacijo in vaše kupce pomembna ali celo ključnega pomena? Če je odgovor pritrdilen, je LOTRIČ Metrology vaš pravi partner. Obrnite se na nas: mi izmerimo, da vi rastete. 

S kalibracijami, preskušanjem, kontrolami in overitvami se ukvarjamo več desetletij in smo priznani kot referenčen partner. Z LOTRIČ Metrology so vaša merila umerjena in procesi preverjeni tako, kot zahtevajo vaši kupci.

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ Metrology, ki ima številne prednosti.

Novice

20.05.2017

Današnji svetovni dan meroslovja je posvečen transportu

Danes obeležujemo svetovni dan meroslovja. Na ta dan leta 1875 je bila namreč podpisana metrska konvencija in ustanovljen mednarodni urad za uteži in mere v Parizu, hkrati pa so bili vzpostavljeni osnovni pogoji za poenotenje merskih enot.
19.05.2017

Obiskalo nas je skoraj 100 otrok

V sredo, 17. 5. 2017, so se v športnem parku Rovn odvijali letošnji prvi Sredini prijeti popoldnevi, katerih se je udeležilo skoraj 100 otrok.
19.05.2017

Predstavljamo se na sejmu Avto in vzdrževanje

V Celju poteka mednarodni sejem Avto in vzdrževanje, ki predstavlja najpomembnejši dogodek na področju avtoservisnih delavnic in avtomobilizma pri nas. v hali L se obiskovalcem predstavlja tudi podjetje LOTRIČ Meroslovje.
15.05.2017

Sredini prijetni popoldnevi

Na Rovnu bo zopet zabavno. Za mlade od 6 do 12 let pripravljamo tri zanimive tematske delavnice. Prva se začne že tu sredu, 17. maja 2017.
Arhiv novic

Dogodki

24
Maj

M&Q Akademija Trdota

Znanje in razvoj meroslovja delimo z vami. M&Q akademija udeležencem prinaša pomembne strokovne vsebine, ki vam jamčijo, da pri svojem delu uporabljate sodobna znanja in najbolj učinkovite pristope.
5
Jun

IRT FORUM

5. in 6. junija nas obiščite na FORUMU IRT v Portorožu.
13
Sep

M&Q Akademija Hrapavost

Znanje in razvoj meroslovja delimo z vami. M&Q akademija udeležencem prinaša pomembne strokovne vsebine, ki vam jamčijo, da pri svojem delu uporabljate sodobna znanja in najbolj učinkovite pristope.
20
Sep

M&Q Akademija Tehtanje

Znanje in razvoj meroslovja delimo z vami. M&Q akademija udeležencem prinaša pomembne strokovne vsebine, ki vam jamčijo, da pri svojem delu uporabljate sodobna znanja in najbolj učinkovite pristope.
Vsi dogodki

Povezani za večjo varnost

Varnost pri delu

Izdelki na trgu so plačljivi. Varnost ljudi je neprecenljiva. LOTRIČ Metrology je partner s sodobnimi rešitvami na področju varnosti pri delu in požarne varnosti.

 • Dostopnost vseh elektronskih potrdil in zapisnikov na spletni strani MeOL. 
 • Izobraževanje in pregledi za zmanjšanje števila nesreč in poškodb pri delu. 
 • Nadgrajevanje znanja in sledenje novostim na M&Q akademiji. 
 • Fleksibilnost, hitra odzivnost in celostni pristop – delavci, delovni stroji, kemikalije in delovno okolje.


Ravnanje z okoljem: sistemsko, ekonomično, napredno

Okoljske storitve in analize odpadnih vod

LOTRIČ Ceritificiranje d.o.o. ima pooblastilo Ministrstva za okolje in prostor za izvajanje prvih meritev in obratovalnega monitoringa odpadnih vod.

Sodelovanje z LOTRIČ Metrology vam zagotavlja številne prednosti.

 • VAŠ OSEBNI OKOLJEVARSTVENI SVETOVALEC: Vašemu podjetju bomo dodelili kontaktno osebo, ki vam bo na voljo vedno, ko boste potrebovali rešitev ali nasvet na področju okolja.
 • E-CETIFIKATI: Preprosto, s 4 kliki dostopate do poročil preko spletnega pregledovalnika MeOL. Za ogled demo verzije vpišite uporabniško ime in geslo meol.
 • KAKOVOSTNE STORITVE:  Zanesljivi rezultati laboratorija, ki se glede na točnost rezultatov uvršča v sam vrh.

Z jedkanjem hitro do prototipa ali izdelka

Jedkanje

Z LOTRIČ Metrology ste dinamični in v prednosti pred tekmeci.

Nudimo vam celovito storitev:

 • do 115-krat cenejši ter najhitrejši postopek za izdelavo prototipov in manjših serij že v treh dneh,
 • primeren postopek za vse vrste kovinskih materialov,
 • cenovno in časovno najboljša alternativa mehanskemu izsekavanju oziroma štancanju,
 • unikatnost izdelkov z najrazličnejšimi detajli po vaših željah.


Prejmite novice, ponudbe in bodite obveščeni o aktualnih dogodkih