SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj
30. 1. 2018
Minuli konec tedna smo se zaposleni v skupini LOTRIČ Metrology mudili v Lipici, na dvodnevnem internem izobraževanju. Na tokrat že 11. Akademiji vesolja smo se podrobneje seznanili z dosežki leta 2017 ter načrti v letu 2018 za skupino LOTRIČ Metrology.

Priložnost smo izkoristili tudi za prav posebno praznovanje - 5 let hčerinskega podjetja LOTRIČ Certificiranje, ki deluje v Kranju. Podeljene so bile nagrade SPACE, ki predstavljajo način spodbujanja izboljšav, inovacij in ustvarjalnosti v podjetju. Ter Zlati list, ki ga vodstvo podeli posamezniku, ki je v preteklem letu naredil največji doprinos za delovanje podjetja.

Obnovili smo poznavanje filozofije podjetja ter pridobili novo znanje na temo pozitivnih medsebojnih odnosov med kolektivom ter v razmerju do naših poslovnih partnerjev.

V okviru sklopa »Dan meroslovja« smo obnovili znanje s področja standardizacije, certificiranja in meroslovja. Skozi praktične primere certifikatov smo spoznali vse elemente in z njimi povezane zahteve ISO 19025.

V okviru delavnic smo se dotaknili tudi aktualnih tem znotraj timov in med timi ter začrtali načrte za razvoj ter našo nadaljnjo rast tudi v prihodnje.