MK
meol

Лотрич Метрологија се залага за квалитет и извонредност. Ние работиме според ISO 17025 и ISO 17020 стандардите и моделот на одличност efqm. Во 2012 година ја добивме највисоката национална награда за бизнис извонредност, како и наградата за признавање на 5 ѕвезди.

Документи:

Лабораторија за калибрација SA LK-008


Носителот на одобрението / документ LK-008 е ЛОТРИЧ Мероcлoвje  д.о.о., член на Метрологијата ЛОТРИЧ.

Лабораторија за тестирање SA LP-099


Носителот на одобрението / документ LP-099 е ЛОТРИЧ Мероcлoвje  д.о.о., член на Метрологијата ЛОТРИЧ.

лабораторија за тестирање SA LP-004

Носителот на одобрението / документ LP-004 е ЛОТРИЧ Сертификација д.о.о., член на Метрологијата ЛОТРИЧ.

Договор за меѓународен превоз на расипливи прехранбени производи на специјалните возила за нивниот транспорт - ATP

Decree ATP (1.04 MB)

Quality system approval certificate

Поверзана содржина

За нас

Да се запознаете со нас и да ги прочитате сите за нашиот начин на извонредност.
Повеќе

Вработување

Дали сакате да се придружите на нашата приказна за успех?
Повеќе

Локации

Погледнете ги сите места LOTRIČ Metrlogoy ги прошири своите гранки.
Повеќе