MK
meol

TRAMES системите се мерни уреди направени според вашите желби, за побрзо и прецизно мерење на димензиите на широк спектар на производи.

Единствената предност на системот TRAMES е нејзината целосно приспособливост кон целта на неговата употреба.

Вашите желби и барања се прилагодени мерни карактеристики (опсег, точност, резолуција), систем за прицврстување - прилагодени на вашите производи.

Напредниот софтвер овозможува брзо и лесно мерење и е скалабилен според барањата на корисникот.

Интегритетот на нашата понуда

Оптички мерни системи TRAMES

 • Советување при дизајнирање на вашите барања за мерење.
 • Развивање на систем прилагоден на вашите специфични барања.
 • Можност за надградба на системите.
 • Сертификат за калибрација на акредитираната метролошка лабораторија ЛОТРИЧ Метрологија.
 • Образование и поддршка во користењето на мерните системи TRAMES.

  Целосно прилагодување кон потребите на секој корисник

  Стандардните верзии со следниве карактеристики се надградени или прилагодени според вашите потреби.

  Основни карактеристики на уредот
  TRAMES MS Мерен стандард
  TRAMES MC Мерен стандард спрема клиентот
  TRAMES MCE Мерен стандард спрема високи барања од клиентот
  Мерен опсег
  Стандардните верзии на системот TRAMES овозможуваат мерење во областа 1000 mm, 2000 mm, 3000 mm, 4000 mm
  Мерниот опсег лесно може да се преправи за мерења над (nad 4000 mm)
  Оптичка камера
  Стандардните верзии на системот TRAMES имаат камера со висока резолуција и флексибилно осветлување, што го олеснува позиционирањето и препознавањето на рабовите на мерачот
  Можност за прилагодување на целиот оптички систем според зголемувањето, резолуцијата и осветлувањето
  Точност на читањето
  Резолуција 0,1 mm 0,01 mm 0,001 mm
  Програмска опрема
  TMS Основниот софтвер овозможува брзо и лесно мерење на димензиите на производот.
  TMS + Напреден софтвер со можност за поврзување со други системи.
  Влијанието на животната средина
  Можност за инсталирање на EXACTUM за мониторинг на животната средина и корекција на температурата
  Калибрација
  Сертификат за калибрација на акредитирана лабораторија ЛОТРИЧ Метрологија(ISO 17025)

  Povezane vsebine

  Поврзани содржини Локации

  Погледнете ги сите места на кои ЛОТРИЧ Метрологија ги прошири своите гранки.
  Повеќе

  Референци

  Нашата компанија успешно соработува со различни квалитетни компании.
  Повеќе

  Вработување

  Дали сакате да се придружите на нашата приказна за успех?
  Повеќе