MK
meol

Уред за мерење должина на кабел и жица M1

• Мерен опсег 0.01 m–9,999.9 m
• дебелина на кабел 3 mm–16 mm
• точност +/- 0.5 % (for length of cable 5 m and more)
• приказ 1 cm

ПРЕДНОСТИ:
• мерење на должината на различни материјали
• Куќиште од нерѓосувачки челик
• лесен за користење и индивидуализиран
• можност за инсталација во производна линија

ПРАВНА УПОТРЕБА:
Мерниот уред е во согласност со европската директива MID (EC сертификат бр. SI 15-01-003 MID).
Може да се користи како правен мерни уреди во Европската унија.

Уред за мерење должина на кабел и жица M2

• мерен опсег 0.01 m–9,999.9 m
• дебелина на кабел 5 mm–50 mm
• точност +/- 0.5 % (for length of cable 5 m and more)
• приказ 1 cm

ПРЕДНОСТИ:
• мерење на должината на различни материјали
• Куќиште од нерѓосувачки челик
• лесен за користење и индивидуализиран
• можност за инсталација во производна линија

ПРАВНА УПОТРЕБА:
Мерниот уред е во согласност со европската директива MID (EC сертификат бр. SI 15-01-003 MID).
Може да се користи како правен мерни уреди во Европската унија.

Универзална мерна маса

• Погодна за продавници
• лесна за работа
Не сте го нашле она што го барате?
Испратете ни ги вашите желби и заедно ќе го најдеме решението!