SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj
Varnost in zdravje pri delu je zakonska in družbena obveznost, ki pa podjetjem prav tako prinaša mnogo koristi, saj predstavlja bistveni element poslovne uspešnosti. 

Z urejenim sistemom varnosti in zdravja pri delu podjetje pokaže, da je družbeno odgovorno, poveča produktivnost delavcev, zmanjša poslovne stroške in motnje, spodbudi zaposlene, da so dlje časa aktivni ter poveča njihovo predanost.

Pogosta vprašanja

Katere so obveznosti varnosti pri delu, ki jih je potrebno urediti po ustanovitvi podjetja?

Sem delodajalec. Kakšne so moje dolžnosti, ko pride do poškodbe na delu?

Kakšne so globe za kršitve Zakona o varnosti in zdravja pri delu?

Katera so temeljna načela, ki jih mora upoštevati delodajalec za zagotovitev varnosti pri delu?

Kaj mi lahko na področju varnosti pri delu ponudijo v skupini LOTRIČ Metrology?

Kakšne so kvalifikacije podjetja LOTRIČ Certificiranje za opravljanje usposabljanj in svetovanja na področju varnosti pri delu?

Mnenje strank
ZAUPANJA VREDNO IN ZANESLJIVO PODJETJE

Nadzor nad varnostjo pri delu in požarno varnostjo prepuščamo skupini LOTRIČ Metrology. Njihove storitve koristimo tako zaposleni na zbornici, kot tudi številni naši člani. Njihov pristop krasi hiter odziv, natančno in organizirano delo, prijazna komunikacija in posluh za predloge ter individualne želje strank. Storitve so kakovostne, izdelki pa dovršeni in lični. Predavanja, ki so jih organizirali, so pri udeležencih vedno naletela na pozitiven odziv, saj so koristna, zanimiva in podana na kreativen način.

Daniela Žagar, direktorica Območne obrtno-podjetniške zbornice Kranj

PRISTOP S ČLOVEŠKO NOTO

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je izpolnjevati zakonodajne zahteve s področja varnosti in zdravja pri delu. Storitve, ki jih za nas opravlja LOTRIČ Metrology, so vedno strokovne in korektno izpeljane. Posebnost, ki jo opažamo pri sodelovanju z njihovimi zaposlenimi je pristop s človeško noto. Skrb za izpolnjevanje zakonodajnih zahtev prevzemajo oni, mi pa se lahko popolnoma posvetimo svoji primarni dejavnosti. Spletna aplikacija MeOL, ki jo nudijo v sklopu storitve, nam omogoča, da so vsi podatki skrbno urejeni, shranjeni na enem mestu in vedno dostopni.

Andreja Thaler, predstavnica vodstva za sistem vodenja kakovosti in ravnanja z okoljem v KIMI d. o. o.

Za več informacij nam pišite in poslali vam bomo posnetek webinarja z naslovom ''Kako zadostiti zakonodaji na področju Varnosti pri delu (VPD) in Varstva pred požarom (VPP)''.

Kontakt

Povezane vsebine

Tehnična čistost

Analize tehnične čistosti na materialih, prototipih, polizdelkih in izdelkih.
VEČ

Storitve in izdelki

Oglejte si še ostalo pestro ponudbo izdelkov in storitev, katere proizvajamo in izvajamo.

Več