SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

laboratorijski zamrzovalnik LGT 3725

Artikel: LGT 3725
laboratorijski zamrzovalnik LGT 3725
Laboratorijski zamrzovalnik, 350 l.
Artikel: LGT 3725
Dostava: Po naročilu
Cena: 1.744,60 €
Cena brez DDV-ja: 1.430,00 €
Laboratorijski zamrzovalnik LGT 3725 je primeren za uporabo v laboratorijih, raziskovalnih ustanovah, zdravstvu, industriji in povsod tam, kjer se morajo izpolnjevati visoki standardi. 1-točkovno kalibriranje zamrzovalnika zagotavlja visoko konstantnost temperature. Integrirani alarmni sistemi ter zunanji prikaz temperature in alarmov prispevajo k varnemu shranjevanju vzorcev, kemikalij in raziskovalnih materialov. Sistem StopFrost modelov LGT vam nudi tudi bistvene prednosti: zmanjša namreč nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnikov in na preparatih, zato je odtajevanje potrebno manj pogosto. Po odpiranju in zapiranju pokrova skrinje se nastali podtlak izenači, zato ponovno odpiranje poteka brez težav.
 • Bruto prostornina: 350 l
 • Neto prostornina: 332 l
 • Zunanje mere: (V/Š/G) 90,5 / 137,9 / 78,7 cm
 • Poraba energije v 24 urah: 2,928 kWh / 24h
 • Barva ohišja: bela
 • Vrata: polna
 • Moč zvoka hrupa: 55 dB
 • Postopek odtajevanja: ročno
 • Napetost: 220 - 240 V
 • Teža (z embalažo): 82 kg
 • Temperaturno območje: -45°C do -10°C
Testna funkcija alarma
S tem testnim delovanjem lahko preverite delovanje notranjih in morebitnih zunanjih povezanih alarmih naprav. Hlajenje naprave med tem testom ni prekinjeno.
Visokokakovostno tesnilo pokrova
Z gibljivim tesnilom pokrova je zagotovljeno enakomerno zapiranje zamrzovalnika. S tem ne prihaja do uhajanja hladu, kar pripomore k dobri energijski učinkovitosti. Tesnilo iz izjemno trpežnega materiala ima dolgo življenjsko dobo, saj ni občutljivo na temperaturna nihanja. Zaradi možnosti enostavnega čiščenja je tudi izjemno higienično.
Učinkovit sistem hlajenja
Odlično kakovost sistema hlajenja zagotavlja uporaba visokokakovostnih kompresorjev, kondenzatorjev, uparjalnikov in drugih hladilnih komponent, kar znatno zmanjša porabo energije.
Temperaturna stabilnost in konstantnost
Vsi laboratorijski hladilniki in zamrzovalniki Liebherr so testirani v sodobnih razvojnih napravah po preskusnem postopku EN 60068-3 za merjenje temperaturne stabilnosti. Temperatura se meri na devetih različnih točkah znotraj naprav.
Okolju prijazno hladilno sredstvo
Hladilni sredstvi R600a in R 290 sta okolju prijazni, saj imata zelo nizek toplogredni učinek in nimata potenciala za zmanjševanje ozonskega plašča. Za njih je značilna odlična energijska učinkovitost, ki izboljša ravnovesje CO2 in spodbuja trajnostno delovanje.
Serijski vmesnik
S serijskim vmesnikom lahko aparate povežete z zunanjim nadzornim sistemom. Če nadzorni sistem, ki ga želite povezati prek vmesnika, ni na voljo, je na voljo komplet za naknadno vgradnjo pretvornika vmesnika kot dodatna oprema, s katerim vzpostavite povezavo z osebnim računalnikom ali prenosnikom. Z vmesnikom lahko serijsko povežete in v omrežje vključite do 20 aparatov. Temperaturo in alarm dokumentirate in arhivirate s programom Liebherr Temperature Monitoring.
Liebherr
Proizvajalec Liebherr

Družinsko podjetje Liebherr z več kot 48.000 zaposlenimi ni le eno od največjih svetovnih proizvajalcev gradbenih strojev, temveč pomaga oblikovati tehnološki napredek tudi v številnih drugih panogah. Skupino Liebherr, ki deluje široko po svetu, še vedno upravlja družina Liebherr.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji