SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

laboratorijski hladilnik LKPv 1420 MediLine

Artikel: LKPv 1420
laboratorijski hladilnik LKPv 1420 MediLine
Laboratorijski hladilnik iz nerjavečega jekla v notranjosti, 1.366 l.
Artikel: LKPv 1420
Dostava: Po naročilu
Cena: 7.015,00 €
Cena brez DDV-ja: 5.750,00 €
Laboratorijski hladilnik LKPv 1420 Mediline je primeren za uporabo v laboratorijih, raziskovalnih ustanovah, zdravstvenih domovih, bolnišnicah, lekarnah in povsod tam, kjer se morajo izpolnjevati visoki standardi. Natančna elektronika in natančne nastavitve temperature vam zagotavljajo odlično temperaturno stabilnost. Številne funkcije hladilnika omogočajo najboljše možno skladiščenje občutljivih snovi, kemikalij in raziskovalnih materialov. Laboratorijski hladilnik LKPv 1420 Mediline v povezavi z visoko učinkovito izolacijo ter dinamičnim hladilnim sistemom ustvarja optimalne pogoje shranjevanja. Integrirana alarmna sistema optično in akustično posvarita v primeru nezaželenih odstopanj temperature 24 ur na dan, 365 dni v letu.
 • Bruto prostornina: 1.366 l
 • Neto prostornina: 980 l
 • Zunanje mere: (V/Š/G) 216,0 / 143,0 / 83,0 cm
 • Poraba energije v 24 urah: 1,956 kWh / 24h
 • Barva ohišja: bela
 • Notranjost: nerjaveče jeklo
 • Vrata: polna
 • Moč zvoka hrupa: 58 dB
 • Postopek odtajevanja: avtomatsko
 • Napetost: 220 - 240 V
 • Teža (z embalažo): 247 kg
 • Temperaturno območje: -2°C do +16°C
Testna funkcija alarma
S tem testnim delovanjem lahko preverite delovanje notranjih in morebitnih zunanjih povezanih alarmih naprav. Hlajenje naprave med tem testom ni prekinjeno.
Digitalni prikaz temperature
Digitalni prikaz temperature do stopinje natančno prikazuje notranjo temperaturo hladilnika. To upravljavcem in uporabnikom omogoča hiter pregled temperature naprave.
Učinkovit sistem hlajenja
Odlično kakovost sistema hlajenja zagotavlja uporaba visokokakovostnih kompresorjev, kondenzatorjev, uparjalnikov in drugih hladilnih komponent, kar znatno zmanjša porabo energije.
Hlajenje s krožečim zrakom
Visoko učinkoviti ventilatorji poskrbijo za hitro hlajenje sveže shranjenega blaga in enakomerno temperaturo hlajenja v celotni notranjosti.
Zložljiv, odstranljiv pokrov kompresorja
Hladilne komponente so varno in dobro vgrajene v zgornji del hladilnika. Za čiščenje ali servisiranje lahko pokrov kompresorja obrnete navzgor in s tem zagotovite zelo dobro dostopnost. Tako lahko filter enostavno očistite, ne da bi morali hladilnik premakniti.
Serijski vmesnik
S serijskim vmesnikom lahko aparate povežete z zunanjim nadzornim sistemom. Če nadzorni sistem, ki ga želite povezati prek vmesnika, ni na voljo, je na voljo komplet za naknadno vgradnjo pretvornika vmesnika kot dodatna oprema, s katerim vzpostavite povezavo z osebnim računalnikom ali prenosnikom. Z vmesnikom lahko serijsko povežete in v omrežje vključite do 20 aparatov. Temperaturo in alarm dokumentirate in arhivirate s programom Liebherr Temperature Monitoring.
Liebherr
Proizvajalec Liebherr

Družinsko podjetje Liebherr z več kot 48.000 zaposlenimi ni le eno od največjih svetovnih proizvajalcev gradbenih strojev, temveč pomaga oblikovati tehnološki napredek tudi v številnih drugih panogah. Skupino Liebherr, ki deluje široko po svetu, še vedno upravlja družina Liebherr.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji