SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj
Je kakovost za vašo organizacijo in vaše kupce pomembna ali celo ključnega pomena? Če je odgovor pritrdilen, je LOTRIČ Metrology vaš pravi partner. Obrnite se na nas: mi izmerimo, da vi rastete. S kalibracijami, preskušanjem in ugotavljanjem skladnosti se ukvarjamo več desetletij in smo priznani kot referenčen partner. Z LOTRIČ Metrology so vaša merila umerjena in procesi preverjeni tako, kot zahtevajo vaši kupci.

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ Metrology, ki ima naslednje prednosti:

  • Sledljivost: za vse meritve zagotavljamo sledljivost do nacionalnih ali mednarodnih etalonov ter s tem do mednarodno podprtih definicij SI–enot.

  • Certifikat ekspres: certifikat boste prejeli v najhitrejšem času. 82 % vseh izdanih certifikatov vam izdamo v roku 1 delovnega dneva po končani storitvi. To nam omogoča programska oprema QTree.

  • E–certifikat: certifikat je na voljo v tiskani ali elektronski obliki, ki omogoča hranjenje varnostne kopije s strani laboratorija za obdobje najmanj 10 let od izdaje.

  • Dosegljivost 24/7: preko spletne aplikacije MEOL so vam certifikati in zgodovina vzorca vedno na voljo. Ne boste imeli več težav z evidenco vzorcev in iskanjem certifikatov.


Personaliziran certifikat je izdan v enem ali več jezikih, ki jih izberete sami. Na certifikatu prejmete želene identifikacijske  številke vzorca. Izjava o skladnosti je podana glede na standarde ali zahteve vašega procesa. Grafični prikaz s tabelami, grafi in fotografijami vam omogoča hiter in enostaven pregled nad rezultati in ustreznostjo vzorca. E-podpis omogoča enostavno preverjanje  avtentičnosti in integritete dokumenta ter identifikacijo podpisnika certifikata. Akreditiranih imamo  preko 160 mednarodno priznanih in premerljivih metod.

Povezane vsebine

O nas

Spoznajte nas in si preberite vse o naši poti do odličnosti.
VEČ

Zaposlitev

Se želite pridružiti naši zgodbi o uspehu?
VEČ

Lokacije

Poglejte si kam vse segajo veje družinskega podjetja LOTRIČ Metrology.
VEČ