SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

M&Q AKADEMIJA: z njo ste v koraku s stroko in trendi

M&Q akademija udeležencem prinaša pomembne strokovne vsebine, ki vam jamčijo, da pri svojem delu uporabljate sodobna znanja in najbolj učinkovite pristope. Z M&Q Akademijo ste v koraku s stroko in trendi.

V sklopu M&Q AKADEMIJE se lahko udeležite M&Q  konference in 14ih strokovnih izobraževanj ali pa se nam pridružite na strokovnih srečanjih. Skupaj lahko organiziramo tudi Meroslovni dan, s katerim skrbimo za širjenje vede o meroslovju in dvig kakovosti tehničnega izobraževanja v šolah.


  • M&Q konferenca: 

    Na eno– ali dvodnevnem dogodku negotovost spreminjamo v gotovost: s prenosom znanj, izmenjavo mnenj med strokovnjaki meroslovnih področij, raziskovanjem in predstavitvami dobrih meroslovnih praks, skupnim reševanjem kompleksnejših meroslovnih težav in s seznanjanjem z novostmi na področju zakonodaje. 

  • ''Vse, kar morate vedeti o'': od 1 do 8 koristnih ur — tudi izkustveno! 

    Na kratkih in dinamičnih izobraževalnih srečanjih ''Vse, kar morate vedeti o'' boste spoznali prvine posameznih področij meroslovja.

    Vedno smo vam pripravljeni prisluhniti in tudi pripraviti izobraževanja po vaši meri. Skladno z vašim procesom dela lahko združimo in prilagodimo posamezna izobraževanja.


POMLADNI TERMINI IZOBRAŽEVANJ V LETU 2021
Vse, kar morate vedeti o temperaturi in vlagi 3. 3. 2021
Vse, kar morate vedeti o interni kalibraciji 4. 3. 2021
Vse, kar morate vedeti o dolžini 10. 3. 2021
Vse, kar morate vedeti o hrapavosti 17. 3. 2021
Vse, kar morate vedeti o merilni negotovosti 24. 3. 2021
Vse, kar morate vedeti o sistemu vodenja kakovosti 31. 3. 2021
Vse, kar morate vedeti o tehtanju 14. 4. 2021
Vse, kar morate vedeti o obvladovanju merilne opreme 21. 4. 2021
Vse, kar morate vedeti o tlaku 12. 5. 2021
Vse, kar morate vedeti o certifikatu o kalibraciji 13. 5. 2021
Vse, kar morate vedeti o trdoti 19. 5. 2021
Vse, kar morate vedeti o pipetiranju 26. 5. 2021
Izobraževanje »Vse, kar morate vedeti o notranji presoji« in »Vse kar morate vedeti o ISO 17025« se izvaja glede na povpraševanje.
Komentarji udeležencev
»M&Q konferenc s področja tehničnih pregledov se udeležujem že vrsto let. Všeč mi je, da lahko udeleženci podamo predloge strokovnih predavanj in smo tako vključeni v pripravo konferenc. In tudi uporabnost informacij — te s predavanj z lahkoto takoj prenesem v prakso.« 
Valter Kocjančič, vodja tehničnih pregledov Avtoplus d.o.o.
»Na Višji strokovni šoli Šolskega centra Ptuj so Meroslovni dnevi postali tradicija. Študenti vsako leto z veseljem in zavzeto prisluhnejo zanimivim predstavitvam in praktičnim izkušnjam s področja meroslovja. Dodana vrednost predavanj je v praktični predstavitvi meril in konkretnih prikazih kalibracije ter njenega pomena.« 
Robert Harb, ravnatelj Višje strokovne šole Ptuj

»Poučne teme, koristne informacije, nabor novih znanj, izjemni predavatelji, navdihujoča izmenjava vidikov in izkušenj, skrbna organizacija in prijazen sprejem. Dragocena izkušnja in ekipa, ki zna vedno pokazati, da ji je pomemben vsak posameznik.« 
Lidija Matičič,  projektna sodelavka, Nacionalni inštitut za biologijo, Oddelek za biotehnologijo in sistemsko biologijo

Povezane vsebine

Zlati predlogi

Za kakovostnejšo izvedbo meritev
VEČ

Certifikat

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ MEtrology, ki ima veliko prednosti.
VEČ

Zaposlitev

Se želite pridružiti naši zgodbi o uspehu?
VEČ