SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Sol je osnovna surovina za proizvode. Uporablja predvsem v steklarski, plastični, papirni in agrarni industriji kot agent za mehčanje in odmrzovanje. V laboratoriju za analizno kemijo preverjamo koncentracijo soli in vsebnost posameznih elementov, predvsem težkih kovin. Z rednimi analizami nadzorujemo vnos škodljivih snovi v okolje. Preskuse izvajamo po spodaj navedenih standardnih in drugih postopkih, ki jih oblikujemo glede na vaše zahteve. 

ANALIZE SOLI
Vsebnost težkih kovin (Ni, Cr, Zn, Pb, As, Cd, Cu, Hg)
Vsebnost težkohlapnih lipofilnih snovi (TLS)
Vsebnost kalcija in magnezija

S pravo informacijo do ukrepov za odpravo napak in izboljšanje izdelka

Analiza lomov in napak na izdelkih

Analiza lomov in napak na izdelku je pomembna disciplina v proizvodni dejavnosti in se uporablja pri razvoju novih produktov in pri izboljšavah že obstoječih produktov.

Občasno se v tehnološko orientiranih podjetjih pojavijo problemi, ki so kompleksne večplastne narave in niso enostavno rešljivi. V takšnih problemih običajno podjetja nimajo dovolj resursov, izkušen, znanja in analiznih metod, ki bi omogočale celovito obravnavanje problema in njegovo rešitev zato se LOTRIČ Metrology vključuje v reševanje problemov na različnih področjih mehanike, metalografije, tehnologije polimerov in kemije.

Certifikat LOTRIČ Metrology: dokument, ki šteje

Certifikat

Je kakovost za vašo organizacijo in vaše kupce pomembna ali celo ključnega pomena? Če je odgovor pritrdilen, je LOTRIČ Metrology vaš pravi partner. Obrnite se na nas: mi izmerimo, da vi rastete. 

S kalibracijami, preskušanjem in ugotavljanjem skladnosti se ukvarjamo več desetletij in smo priznani kot referenčen partner. Z LOTRIČ Metrology so vaša merila umerjena in procesi preverjeni tako, kot zahtevajo vaši kupci.

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ Metrology, ki ima številne prednosti.

Povezane vsebine

Analize tehnoloških vod

Točni rezultati za optimalen tehnološki proces
VEČ

Preskušanje olj in maziv

Za nemoteno delovanje strojev v proizvodnji
VEČ

Materialni testi

Vsi materialni testi na enem mestu
VEČ