SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

žična utež 20 mg F1

Artikel: 7.DBHO-050
žična utež 20 mg F1
20 miligramska žična utež z natančnostjo: +/- 0,03 mg.
Dostava: Po naročilu
Cena: 14,64 €
Cena brez DDV-ja: 12,00 €
Visoko precizna žična utež točnostnega razreda F1 vam omogoča naravnavanje, testiranje in kalibracijo tehtnic razreda II ter zagotavljanje kakovosti v skladu s standardom ISO 9001 za tehtnice z manj kot 300.000 razdelki.
Uteži točnostnega razreda F1 so primerne za kalibracijo uteži nižjih razredov (M3-F2) v skladu z OIML R111.

Označevanje

Uteži 1 g in več so označene le z nazivno vrednostjo, brez drugih podatkov na površini. Uteži razreda 2 so dodatno označene s črko „F“ nad nazivno vrednostjo. Za razlikovanje med utežmi znotraj seta, so uteži z nazivno vrednostjo označene s pikami ali zvezdicami.

  • 20 mg
  • Nerjaveče jeklo
  • Visok sijaj
Häfner
Proizvajalec Häfner

Häfner proizvaja uteži različnih razredov točnosti za različne namene uporabe.

Racionalizacija in uporaba sodobne tehnologije podjetju Häfner omogoča prevzem vodilnega položaja v svojem sektorju. Njihove uteži so narejene iz posebnih materialov. Najnovejša tehnologija ulivanja in CNC obdelovalni stroji z visoko natančnostjo so najpomembnejši sestavni deli v proizvodnji. Najvišja raven znanja in najnovejša tehnologija obdelave površine zagotavljata stalno in visoko stopnjo natančnosti.

Vsak korak obdelave se nenehno preizkuša na najbolj natančnih merilih s kalibriranimi standardi. Nenehno se spremljajo tudi okoljski pogoji.

  • uteži E0, E1, E2
  • uteži F1, F2
  • uteži M1, M2, M3"
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji