SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

EXACTUM basic

Artikel: EX0022
EXACTUM basic
Pameten merilni sistem za samodejni nadzor pogojev okolja, vzorcev in naprav.
Artikel: EX0022
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
Inovativna rešitev na področju merilnih sistemov, ki izboljša vaše delovne procese v industriji, zdravstvu, laboratorijih, skladiščih, rastlinjakih, galerijah, pri transportu oziroma povsod tam, kjer so potrebni obvladovani pogoji. Je investicija v kakovost, ki olajša vaše delo in skrbi za varnost ter ugodje bivanja.

Z neprekinjenimi on-line meritvami, ki jih zagotavlja EXACTUM, lahko nadzorujete parametre, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Z obveščanjem o odstopanjih izničite tveganje človeških napak in se izognite škodnim primerom. S samodejno izdelavo poročil prihranite čas in enostavneje zadostite strogim zahtevam standardov o kakovosti, zakonu o varnosti in zdravju pri delu ter okoljskim predpisom.

STALNO MERJENJE IN DOSTOP DO REZULTATOV
EXACTUM samodejno zajema in shranjuje izmerjene vrednosti iz merilnih mest, opremljenih s senzorji. Upravljanje izvaja pametno senzorsko središče (smart sensor hub). Možnost oddaljenega nadzora omogoča dostop do rezultatov zbranih na enem mestu in spremljanje meritev v realnem času.
TAKOJŠNJE OPOZORILO ZA HITRO UKREPANJE
V primeru prekoračitve mejnih vrednosti parametrov, EXACTUM sproži alarm preko elektronske pošte ali SMS sporočila. To vam omogoča pravočasen odziv in hitro ukrepanje.

UREJENA BAZA PODATKOV, POROČANJE IN ARHIVIRANJE
EXACTUM omogoča samodejno shranjevanje, generiranje poročil, izris grafov, pregledovanje zgodovine merjenj in kritičnih dogodkov, zaradi česar ročno zapisovanje ni več potrebno. Vse zajete podatke lahko izvozite v pdf ali excel obliko ter uporabljate za analize.
LOTRIČ Metrology
Proizvajalec LOTRIČ Metrology
V LOTRIČ Metrology verjamemo, da z našim delom dajemo pospešek vašemu razvoju.

Rešitve, ki presegajo vaša pričakovanja, nam prižigajo iskrice v očeh. Vsak trenutek smo nared, da prisluhnemo izzivom, ki jih imate in jih pomagamo rešiti.

Za vas razvijamo najsodobnejše rešitve in izdelke, ki so plod lastnega znanja in razvoja ekipe strokovnjakov LOTRIČ Metrology.
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji