SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

univerzalni merilnik trdote LD 250 / 750

Artikel: LD 250 / 750
univerzalni merilnik trdote LD 250 / 750
Merilnik trdote je popolnoma motoriziran sistem za merjenje trdote, ki dosega najvišjo stopnjo ločljivosti meritev.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje

Univerzalni merilniki trdote za Vickers, Rockwell, Superficial Rockwell in Brinell metode testiranja v skladu z ASTM in ISO standardi trdote. LD 250 in LD750 so vrhunski namizni merilniki trdote za popolnoma avtomatske testne cikle z avtomatskim odčitavanjem vtiska preko kamere z visoko resolucijo. So v celoti motorizirani in opremljeni s samodejnim revolverjem, na katerem so vtisne konice in povečevalne leče. Naprava z izvedbo enega samega testa omogoča prikaz meritve po različnih metodah. Obremenitev se določa s pretvorniki sile in se elektronsko preverja s sistemom zaprte zanke (Closed Loop) - patent Affri. Merilniki s širokim LCD zaslonom na dotik omogočajo enostavno načrtovanje izvedbe testov in jasen pregled rezultatov. Statistični podatki in diagrami se samodejno generirajo in shranjujejo v velikem arhivu.

  • Inovativen, patentiran sistem vpenjanja, ki omogoča varno in stabilno vpenjanje merjencev.
  • Merilo z velikim LCD zaslonom omogoča izvedbo meritev in analizo v zelo hitrem času ter generiranje grafov za lažje odčitavanje.
  • Merjenje trdote skladno s standardi EN-ISO 6506-2 / EN-ISO 6507-2 / EN-ISO 6508-2 / EN-ISO 2039 / ISO 868 / ASTM-E10 / ASTM-E18 / ASTM-E103 / ASTM 2240 / ASTM-E384 / JIS

Področje uporabe:

Merilniki trdote omogočajo merjenje trdote  vseh vrst kovin (železo, jeklo, kaljeno jeklo, železova litina, medenina, aluminij, baker, kovinske zlitine), Knoop testi tudi na keramičnih in steklenih materialih.

Affri
Proizvajalec Affri

Vrhunski proizvajalec merilnikov trdote od leta 1954.

Podjetje AFFRI več kot 60 let velja za enega največjih svetovnih oblikovalcev in proizvajalcev sistemov za testiranje trdote.
Njihovo poslanstvo je ponuditi najnaprednejšo tehnologijo in najpriročnejšo rešitev za izpolnitev zahtev strank.

Izbirate lahko med:

  • referenčnimi merilniki trdote,
  • enostavnimi ročnimi merilniki trdote,
  • referenčnimi bloki za testiranje merilnikov trdote.
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji