SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

TRAMES Unique 3D+

Artikel: DZ0057
-40%
TRAMES Unique 3D+
Prilagojena rešitev za merjenje dimenzij, mase in gostote mehkih materialov.
Artikel: DZ0057
Dostava: Na zalogi
Redna cena: 23.281,67 €
Akcijska cena: 13.969,00 €
Cena brez DDV-ja: 11.450,00 €
Naprava TRAMES Unique 3D+ omogoča merjenje vseh treh dimenzij in njegove mase ter iz meritev izračunava gostoto. Celovita meroslovna rešitev omogoča enostavno merjenje z željeno točnostjo in ponovljivostjo, obenem pa zmanjšuje vpliv človeškega faktorja na kontrolo kakovosti.

Merilno območje:
  • X: 0-1500 mm
  • Y: 0- 650 mm
  • Z: 0 -250 mm
  • Masa: 0- 100kg
Zagotavljamo vam podporo in skrb za napravo tekom celotne življenjske dobe (kalibracije, servis, pomoč uporabnikom, IQ, OQ).

DOBAVA izdelka je možna takoj, saj gre za odprodajo razstavnega eksponata.

TRAMES Unique naprave so popolnoma prilagojeni merilni sistemi, ki predstavljajo rešitev kompleksnih meroslovnih izzivov v vseh panogah industrije. V kolikor se pri svojem delu soočate z vse večjimi, težjimi ter kompleksnejšimi zahtevami po kontroli dimenzijske ustreznosti orodij, izdelkov in polizdelkov, bo povsem prilagojena merilna naprava kot nalašč za vas.


LOTRIČ Metrology
Proizvajalec LOTRIČ Metrology
V LOTRIČ Metrology verjamemo, da z našim delom dajemo pospešek vašemu razvoju.

Rešitve, ki presegajo vaša pričakovanja, nam prižigajo iskrice v očeh. Vsak trenutek smo nared, da prisluhnemo izzivom, ki jih imate in jih pomagamo rešiti.

Za vas razvijamo najsodobnejše rešitve in izdelke, ki so plod lastnega znanja in razvoja ekipe strokovnjakov LOTRIČ Metrology.
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji