SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Senzor za silo BURSTER 8510

Artikel: 8510-5020
Senzor za silo BURSTER 8510
Miniaturni upogibni senzor za merjenje tlačne in natezne sile, vodilnega nemškega poizvajalca BURSTER. Z vgrajeno zaščito pred preobremenitvijo. Merilno območje: 0 N do 20 N in točnostjo: ±0,25 % F.S.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
MINIATURNE UPOGIBNE MERILNE CELICE 8510 ZA TLAČNO/NATEZNE SILE

Zaradi miniaturne zasnove in karakteristik je ta merilna celica priljubljena izbira za namestitev v izjemno majhne prostore, ko je potrebno meriti majhne natezne in tlačne sile. Zaradi svoje kompaktnosti in zaščito pred preobremenitvijo v obe smeri (natezno/tlačno) je ta celica še posebej odlična izbira, ko imamo malo prostora za vgradnjo, hkrati pa nam zmanjša stroške celotne vgradnje zaradi enostavne vgradnje. Ta merilna celica se konfigurirana skladno s specifičnimi zahtevami strank in tako zagotavlja idealno rešitev za različne aplikacije - kot so testiranje: stikal, gumbov, kontaktne sklopke, vzmeti in spremljanje navijanja žic...                                                               

Na voljo so: različni izhodni signali ( standardiziran 1,0mV/V ali nestandardiziran ), različne dolžine kablov (1,7 m, 2 m, 3 m, 5 m), z namenskimi konektorji  za procesno opremo in TEDS čipom za lažjo sinhronizacijo z procesno opremo. Senzor se na željo stranke lahko tudi aksialno podaljša, hkrati pa to ne vpliva na točnost meritev.

Senzorji so na voljo v merilnem območju  0... 20N.
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji