SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Senzor za silo BURSTER 8526

Artikel: 8526-6500
Senzor za silo BURSTER 8526
Miniaturni senzor za merjenje tlačne sile, vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER. Merilno območje 0…500 kN; Točnost ±0,25 % F.S.; Masa 3,4kg. Kompaktna zasnova senzorja in enostavna montaža. Celica je robustna, zanesljiva in primerena za različne aplikacije merjenja tlačne sile.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
MERILNE CELICE 8526 ZA TLAČNE SILE      
                                                         
Zaradi kompaktne in nizke zasnove je ta merilna celica priljubljena izbira za namestitev v orodja, kjer mora senzor prenesti statično visoke obremenitve in smo omejeni z viši prostora kjer se senzor vgrajuje. Ta merilna celica se konfigurirana skladno s specifičnimi zahtevami strank in tako zagotavlja idealno rešitev za različne aplikacije - kot so: vtiskovanje pinov, ležajev, testiranje materialov, referenčna merilna oprema, tehtalni sistemi...                                                           
Na voljo so: različni izhodni signali (standardiziran1,0mV/V ali nestandardiziran), različne dolžine kablov (1,7 m, 2 m, 3 m, 5 m), z namenskimi konektorji  za procesno opremo in TEDS čipom.

Senzorji so na voljo v merilnem območju 0... 1000kN.
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji