SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Senzor za moment BURSTER 86413

Artikel: 86413-5050-V501
Senzor za moment BURSTER 86413
Senzor za merjenje momenta / navora, kota in obratov vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER. Za rotacijske aplikacije. Merilno območje: 0 Nm… 50 Nm Točnost: 0,1 % F.S.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
SENZOR ZA MOMENT, KOT IN OBRATE 86413 ZA ROTACIJSKE APLIKACIJE

Natančne in zanesljive meritve statičnih in dinamičnih navorov v obe smeri je mogoče opraviti s to paleto senzorjev. To uporabniku odpira široko paleto možnih aplikacij. Ti senzorji navora so standardna oprema v široki paleti industrijske avtomatizacije, nadzora kakovosti in uporabe avtomobilskih komponent, pa tudi v laboratorijih. Tipične aplikacije kjer se ta tip senzorja momenta uporablja: vijačenja, preverjanje in prilagajanje vijačnih orodij (moment ključ, moment izvijač…), testiranje vijačnih povezav, navor motorja , navor črpalk, navor ležajev in tesnil, testiranje torzijskih vzmeti, ter za potrebe nastavitev opreme v avtomobilski industriji…

Na voljo so: različni izhodni signali (standardiziran 0,5 mV/V; 2 mV/V in nestandardiziran) različne dolžine kablov (1,7 m, 2 m, 3 m, 5 m, 10 m ), z namenskimi konektorji  za procesno opremo in TEDS čipom za lažjo sinhronizacijo z procesno opremo.

Senzorji momenta so na voljo v različnih merilnih območjih:
od  0... 1 Nm
pa vse do 0… 1000Nm
Točnost 0,1 % F.S.
Merjenje kota (opcija)
Max 3 000 rpm

Možne različne izvedbe gredi za vpetje senzorja (okrogla, kvadratna, šestkotna).
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji