SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Senzor za moment BURSTER 8625

Artikel: 8625-5010-V21140
Senzor za moment BURSTER 8625
Senzor za merjenje momenta / navora, vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER. Za nerotacijske aplikacije. Merilno območje: 0 Nm… 10 Nm Točnost: 0,05 % F.S. Z dodatnimi podpornimi ležaji na merilni strani. Dva merilna območja v enem senzorju ( 1:10 ). Izhodni signal preko integriranega USB vmesnika. S prirobnico.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
SENZOR ZA MOMENT 8625 ZA NEROTACIJSKE APLIKACIJE

Precizni senzorji momenta oz. navora se uporabljajo tam, kjer je potreba po natančnem in zanesljivem merjenju statičnih in dinamičnih navorov v smeri urinega kazalca ali nasprotni smeri urinega kazalca.
Posebej je primeren za meritve navora izjemno majhnih električnih pogonov in mikro-mehanskih pogonskih elementov ali za merjenje reakcijskih navojev, npr. na mikromotorjih. Zaradi visoke točnosti je ta senzor idealen za uporabo na številnih področjih industrijske proizvodnje, pa tudi v laboratorijskih, raziskovalnih in razvojnih projektih. Ob pravilni uporabi ne potrebuje vzdrževanja. Modularna zasnova senzorja na merilni napravi omogoča natančno konfiguracijo za želeno uporabo. Z možnostjo integriranega ojačevalca senzor neposredno odda signal napetosti 0 ... ± 10 V, kar je sorazmerno z navorom. Senzor je mogoče konfigurirati prek vmesnika micro-USB.

Senzor je opremljen s programsko opremo DigiVision za izvajanje meritev in arhiviranje podatkov za Lab VIEW. Burster TEDS čip (elektronski podatkovni list, pomnilniški čip s senzorjevemi specifičnimi podatki) omogoča hitro konfiguracijo združljivih enot za prenos podatkov (na instrumentni ojačevalnik, indikator sile in ostalo procesna oprema).

Tipične aplikacije kjer se ta tip senzorja momenta uporablja: preverjanje in prilagajanje vijačnih orodij za precizno mehaniko ( moment ključ, moment izvijač… ), referenčni senzor, ter za potrebe nastavitev opreme v avtomobilski industriji…


Na voljo so: različni izhodni signali (0… 10 V; 1 mV/V; USB; )
Različne dolžine kablov ( 1,7 m, 2 m, 3 m, 5 m, 10 m ), z namenskimi konektorji  za procesno opremo in TEDS čipom za lažjo sinhronizacijo z procesno opremo.
Senzorji momenta so na voljo v različnih merilnih območjih:
od  0... 0,01 Nm
pa vse do 0… 200Nm
Točnost 0,05 % F.S.
Dodatno merilna območja 1:10, 1:5, 1:4, (opcija)
Prirobnica, podstavek z prirobnico (opcija).
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji