SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Senzor za moment BURSTER 8631

Artikel: 8631-5200-V20130
Senzor za moment BURSTER 8631
Senzor za merjenje momenta / navora, vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER, za nerotacijske aplikacije. Merilno območje: 0 Nm… 200 Nm Točnost: 0,1 % F.S. Dva merilna območja v enem senzorju ( 1:5 ). Izhodni signal preko integriranega USB vmesnika. S prirobnico.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
SENZOR ZA MOMENT 8631 ZA NEROTACIJSKE APLIKACIJE

Precizni senzorji momenta oziroma navora se uporabljajo tam, kjer je potreba po natančnem in zanesljivem merjenju statičnih in dinamičnih navorov v smeri urinega kazalca ali nasprotni smeri urinega kazalca.

Prirobnice za pritrditev vsebujejo navojne luknje in odprtine, tako da se senzor lahko namesti na obeh koncih. Modularna zasnova tega senzorja omogoča natančno konfiguracijo za želeno uporabo. Z integrirano možnostjo ojačevalnika senzor neposredno odda napetostni signal 0 .. ± 10 V, sorazmerno z navorom. Senzor je mogoče konfigurirati prek vmesnika micro-USB. Z možnostjo izhodnega signala napetosti je na voljo možnost izhodnega signala prek USB-ja. Senzor je opremljen s programsko opremo DigiVision za izvajanje meritev in arhiviranje podatkov. Ob pravilni uporabi ne potrebuje vzdrževanja.

Burster TEDS čip (elektronski podatkovni list, pomnilniški čip s senzorjevemi specifičnimi podatki) omogoča hitro konfiguracijo združljivih enot za prenos podatkov (na instrumentni ojačevalnik, indikator sile in ostalo procesna oprema).

Tipične aplikacije kjer se ta tip senzorja momenta uporablja: reakcijski momenti za motorje, merjenje navora prilagajanja avtomobilskih sedežev, merjenje obratovalnih navorov za mehanizme za odpiranje vrat, ter za potrebe nastavitev opreme v avtomobilski industriji…


Na voljo so: različni izhodni signali (0… 10 V; 1 mV/V; USB; )
Različne dolžine kablov ( 1,7 m, 2 m, 3 m, 5 m, 10 m ), z namenskimi konektorji  za procesno opremo in TEDS čipom za lažjo sinhronizacijo z procesno opremo.
Senzorji momenta so na voljo v različnih merilnih območjih:
od  0... 5 Nm
pa vse do 0… 200Nm
Točnost 0,1 % F.S.
Dodatno merilna območja 1:5, 1:4, 1:2 (opcija)
Prirobnica, podstavek z prirobnico (opcija).
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji