SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Digitalni indikator za senzorje BURSTER 9163-V30000

Artikel: 9163-V30000
Digitalni indikator za senzorje BURSTER 9163-V30000
Digitalni namizni indikator za senzorje, vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER. Odlična merilna natančnost in možnost priključitve vseh senzorjev sile, momenta, potenciometrov, PT 100, DC/DC senzorjev in standardnih signalov naredi ta instrument primeren tudi za visoko precizne aplikacije.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
Digitalni namizni indikator za senzorje 9163-V30000

Najnovejša tehnologija mikroprocesorjev je bila uporabljena za spajanje ogromne količine inženiringa v najmanjši prostor.
Odlična merilna natančnost in možnost priključitve vseh senzorjev sile, momenta, potenciometrov, PT 100, DC/DC senzorjev in standardnih signalov naredi ta instrument primeren tudi za visoko precizne aplikacije.

Nastavitve naprave lahko konfigurirate prek tipkovnice ali izbirnega vmesnika RS232, RS485, USB ali Ethernet. Na zahtevo je na voljo zmogljivo software za analizo podatkov in dokumentacije. Na voljo sta dva digitalna vhoda za krmiljenje različnih funkcij, kot sta ponastavitev ali zadrževanje.
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji