SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Procesna oprema BURSTER Digiforce 9311

Artikel: 9311-V0003
Procesna oprema BURSTER Digiforce 9311
Digitalna procesna oprema za spremljanje in analiziranje sile, ter pomika v realnem času, vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER. Učinkovit 100 % nadzor kakovosti v proizvodnem procesu v realnem času. Analiza ( graf x,y) sile v odvisnosti od pomika v real-time, zagotavlja izjemno hitre in natančne meritve, ter rezultate procesiranja.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
Digitalna procesna oprema / indikator za spremljanje in analiziranje sile, ter pomika v realnem času, DIGIFORCE 9311

DIGIFORCE 9311 predstavlja nov standard za 100 % nadzor kakovosti v proizvodnem procesu v realnem času. Procesna oprema za silo, moment, ter pomik zagotavlja hitre in natančne rezultate  analiz ( grafa x,y ) sile v odvisnosti od pomika ali časa. Velik nabor ocenjevalnih oken za analizo krivulje ( graf x,y / sila, pomik ali čas ), popolnoma prilagodljiva ocenjevalna okna gleda na aplikacijo oziroma zahteve uporabnika.

Programska oprema DigiControl PC nudi podporo samodejnemu načinu beleženja podatkov, ki deluje vzporedno s proizvodnjo. Na voljo je tudi možnost za hitro pridobivanje podatkov na bliskovnem pogonu USB.

Primer uporabe DIGIFORCA: vtiskovanje ležaja v njegovo ohišje (pokrov alternatorja), kjer merimo silo in pot pri vtiskovanju. Na osnovi tega diagrama merilna oprema (digiforce) ovrednoti proces kot dober/slab, ki je na voljo za nadaljnjo procesno obdelavo.

Tipične aplikacije uporabe DIGIFORCA:  stiskalnice, spajanje, vstavljanje, kovičenje, žigosanje, tesnjenje,… Uporablja se povsod kjer je POTREBA PO ZANESLJIVEM NADZORU KAKOVOSTI, SINHRONEGA IN HITREGA PRIDOBIVANJA IZMERJENIH VREDNOSTI V KOMBINACIJI Z ANALIZO NA PODLAGI VSESTRANSKIH OCENJEVALNIH ELEMENTOV. DIGIFORCE 9311 ponuja sodobno platformo, ki jo potrebujete za to nalogo in ponuja najširšo izbiro vmesnikov Fieldbus, vključno z PROFINET, PROFIBUS in EtherNet / IP, ki vam omogočajo, da se povežete z PLC. 
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji