SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Stroj za natezno - tlačni preizkus MULTITEST DV 1 kN

Artikel: MultiTest-dv-1kN
Stroj za natezno - tlačni preizkus MULTITEST DV 1 kN
Stroj za natezno tlačni preizkus MultiTest dv 1kN, vodilnega angleškega proizvajalca Mecmesin v svetu, v segmentu dostopnih rešitev za testiranje sile in momenta. MultiTest dv omogoča natančne meritve mehanskih in funkcijskih lastnosti kovin, plastike, polimerov, zlitin, kompozitov, lesa, tkanin, stekla, laminatov in keramike. Merilno območje 0 N… 1 kN.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
Stroj za natezno tlačni preizkus MultiTest dv 1kN.

MultiTest dv je idealna izbira za kontrolo kakovosti ali za poglobljeno analizo lastnosti materialov v laboratoriju za raziskave in razvoj.

Stativ Multitest 1 dv, je zaradi izjemno dolgega stativa posebej primeren za testiranje vzorcev, ki so elastični in je predvidena večja elongacija vzorca.

MultiTest dv je motoriziran in računalniško krmiljen stroj za izvajanje natezno tlačnih preskusov, skupaj s program VectorPro MT naprava omogoča:
• večjo prilagodljivost pri ustvarjanju / razvijanju programov, ki ustrezajo natančnim zahtevam in standardom
• vizualni prikaz rezultatov testov v grafični obliki in v realnem času
• vsestranski uporabniški vmesnik omogoča poglobljeno analizo in enostavno uporabo, ter identifikacijo Pass / Fail scenarijev
Na voljo je več razpoložljivih kapacitet, enostebernih in  dvosteberni stativov od 0,5 kN do 50 kN.

Z izbiro izboljšanega senzorja za silo tip ELS, skupaj s programsko opremo VectorPro MT in (opcija) Extensometrom, se pretvori v napredno napravo za testiranje materialov.
ELS senzorji so na voljo v območju od 2,5 N do 1000 N (za ostale stative do 50 kN ) z izjemno natančnostjo, ki je 0,5% na katerokoli izmerjeno vrednost.

Hitrost pomika prečke 0,1 mm/min… 1200 mm/min
Točnost senzorjev 0,5 % na izmerjeno vrednost
Resolucija pomika 1 μm
Pomik prečke s senzorjem 1000 mm
Mecmesin
Proizvajalec Mecmesin
Proizvajalec merilnikov sil in momentov, ter naprav za funkcionalno in materialno testiranje. Podjetje Mecmesin iz Velike Britanije že 40 let razvija in proizvaja opremo za merjenje sile in navora. Je mednarodno priznan proizvajalec vsestranske testne opreme, uporabne za širok spekter meritev sile in momenta. Med drugim natega, tlaka, navora, oprijema, upogiba, koeficienta trenja, stiskanja, striženja, luščenja, trganja, prebadanja, drobljenja, top load preskusov in zapiranja.. Prilagodljivi sistemi za testiranje se uporabljajo v raziskovalnih in razvojnih centrih, v laboratorijih za nadzor kakovosti in v proizvodnih obratih po vsem svetuNjihova oprema omogoča: • zagotavljajanje kakovosti v proizvodnji• v skladu s standardi• zmanjšanje stroškov, zmanjšanje odpadkov• optimizacijo opreme in izboljšati donose Karakteristike podjetja: •     Del skupine za testiranje fizikalnih lastnosti (PPT), večnacionalnega holdinga. •     Britanski oblikovalec in proizvajalec elektromehanskih testnih sistemov •     Globalno podjetje - več kot 50 držav in številne različne panoge
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji