SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Stroj za preizkus momenta Vortex dv 10Nm

Artikel: Vortex-dv-10Nm
Stroj za preizkus momenta Vortex dv 10Nm
Stroj za preizkus momenta Vortex dv 10Nm, vodilnega angleškega proizvajalca Mecmesin v svetu, v segmentu dostopnih rešitev za testiranje sile in momenta. Vortex dv omogoča natančne in kontrolirane meritve mehanskih in funkcijskih lastnosti materiala, v smeri urinega kazalca in v obratni smeri urinega kazalca Merilno območje 0 Nm… 10 Nm Točnost 0,5 % F.S.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
Stroj za preizkus momenta Vortex dv.

Vortex-dV je vsestranski in cenovno ugoden motoriziran sistem za testiranje navora, ki vsebuje natančno krmiljeno motorizirano stojalo z izbiro senzorjev navora, ter digitalni zaslon AFTI za prikaz navora in zajem podatkov. Je idealna rešitev za merjenje statičnega in vrtljivega navora do 10 Nm.
Z programsko opremo VectorPro ™ Lite je omogočeno zbiranje podatkov, poročanje in izvoz poročil, risanje grafov, izračun rezultatov in shranjevanje rezultatov testiranj. Ta robusten merilni sistem je primeren za raziskave in razvoj v laboratoriju ali za nadzor kakovosti na proizvodnem območju
Aplikacije kjer se uporablja:

Karakteristika:
- enostaven za uporabo neposredno iz škatle
- hitro pozicioniranje pogonskega vretena in enostavno nastavljanje preskusnih parametrov-
- barvne LED-lučke okoli več funkcijskega kontrolerja označujejo stanje stroja med testiranjem
- možnost uporabe sile navzdol z dodajanjem uteži med preskusom - še posebej primeren za preskušanje zapiranja, ki ga je odporno na otroke.
- primeren za različne tipe vzorcev do višine 505 mm
- na voljo so senzorji v naslednjih merilnih območjih 0Nm… 1,5Nm; 0Nm… 3Nm; 0Nm… 6Nm in 0Nm… 10Nm;
- merjenje v smeri urinega kazalca in v obratni smeri urinega kazalca
- točnost 0,5% F.S.
Mecmesin
Proizvajalec Mecmesin
Proizvajalec merilnikov sil in momentov, ter naprav za funkcionalno in materialno testiranje. Podjetje Mecmesin iz Velike Britanije že 40 let razvija in proizvaja opremo za merjenje sile in navora. Je mednarodno priznan proizvajalec vsestranske testne opreme, uporabne za širok spekter meritev sile in momenta. Med drugim natega, tlaka, navora, oprijema, upogiba, koeficienta trenja, stiskanja, striženja, luščenja, trganja, prebadanja, drobljenja, top load preskusov in zapiranja.. Prilagodljivi sistemi za testiranje se uporabljajo v raziskovalnih in razvojnih centrih, v laboratorijih za nadzor kakovosti in v proizvodnih obratih po vsem svetuNjihova oprema omogoča: • zagotavljajanje kakovosti v proizvodnji• v skladu s standardi• zmanjšanje stroškov, zmanjšanje odpadkov• optimizacijo opreme in izboljšati donose Karakteristike podjetja: •     Del skupine za testiranje fizikalnih lastnosti (PPT), večnacionalnega holdinga. •     Britanski oblikovalec in proizvajalec elektromehanskih testnih sistemov •     Globalno podjetje - več kot 50 držav in številne različne panoge
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji