SI
meol
Je kakovost za vašo organizacijo in vaše kupce pomembna ali celo ključnega pomena? Če je odgovor pritrdilen, je LOTRIČ Metrology vaš pravi partner. Obrnite se na nas: mi izmerimo, da vi rastete. S kalibracijami, preskušanjem in ugotavljanjem skladnosti se ukvarjamo več desetletij in smo priznani kot referenčen partner. Z LOTRIČ Metrology so vaša merila umerjena in procesi preverjeni tako, kot zahtevajo vaši kupci.

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ Metrology, ki ima naslednje prednosti:

  • Sledljivost: za vse meritve zagotavljamo sledljivost do nacionalnih ali mednarodnih etalonov ter s tem do mednarodno podprtih definicij SI–enot.

  • Certifikat ekspres: certifikat boste prejeli v najhitrejšem času. 82 % vseh izdanih certifikatov vam izdamo v roku 1 delovnega dneva po končani storitvi. To nam omogoča programska oprema QTree.

  • E–certifikat: certifikat je na voljo v tiskani ali elektronski obliki, ki omogoča hranjenje varnostne kopije s strani laboratorija za obdobje najmanj 10 let od izdaje.

  • Dosegljivost 24/7: preko spletne aplikacije MEOL so vam certifikati in zgodovina vzorca vedno na voljo. Ne boste imeli več težav z evidenco vzorcev in iskanjem certifikatov.


Personaliziran certifikat je izdan v enem ali več jezikih, ki jih izberete sami. Na certifikatu prejmete želene identifikacijske  številke vzorca. Izjava o skladnosti je podana glede na standarde ali zahteve vašega procesa. Grafični prikaz s tabelami, grafi in fotografijami vam omogoča hiter in enostaven pregled nad rezultati in ustreznostjo vzorca. E-podpis omogoča enostavno preverjanje  avtentičnosti in integritete dokumenta ter identifikacijo podpisnika certifikata. Akreditiranih imamo  preko 160 mednarodno priznanih in premerljivih metod.

Povezane vsebine

O nas

Spoznajte nas in si preberite vse o naši poti do odličnosti.
VEČ

Zaposlitev

Se želite pridružiti naši zgodbi o uspehu?
VEČ

Lokacije

Poglejte si kam vse segajo veje družinskega podjetja LOTRIČ Metrology.
VEČ