SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

merilnik trdote DRM/EX/RT po Rockwellu

Artikel: DRM/EX/RT
merilnik trdote DRM/EX/RT po Rockwellu
Visoko zmogljiv merilnik trdote po Rockwellu
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje

Pol avtomatski merilniki trdote za Rockwell, Superficial Rockwell, Brinell in Vickers metode testiranja v skladu z ASTM in ISO standardi trdote. DRM, EX in RT so nizko cenovni namizni merilniki trdote najvišje stopnje kakovosti in natančnosti. Merilniki trdote omogočajo delo v vseh pogojih, tudi če je merilnik nagnjen, se zahvaljujoč sistemu AFFRI, sila obremenitve prenaša vzdolž osi vtisne konice. Obremenitev se določa s pretvorniki sile in se elektronsko preverja s sistemom zaprte zanke (Closed Loop) - patent Affri.  

Za opravljanje testov uporabite vijak za dvigovanje ter približajte vzorec, da ta ustvari kontakt z vtisno konico, povlecite ročico ali pritisnite na gumb in rezultati se bodo prikazali v nekaj sekundah.

  • Inovativen, patentiran sistem vpenjanja, ki omogoča varno in stabilno vpenjanje merjencev.
  • Velik LCD zaslon
  • Merjenje trdote skladno s standardi EN-ISO 6506-2 / EN-ISO 6507-2 / EN-ISO 6508-2 / ASTM E10 / ASTM E18 / ASTM E103 / ASTM E384 / JIS

Merilniki trdote omogočajo merjenje trdote  vseh vrst kovin (železo, jeklo, kaljeno jeklo, železova litina, medenina, aluminij, baker, kovinske zlitine), konveksnih cilindričnih površin ali različnih premerov. 

Affri
Proizvajalec Affri

Vrhunski proizvajalec merilnikov trdote od leta 1954.

Podjetje AFFRI več kot 60 let velja za enega največjih svetovnih oblikovalcev in proizvajalcev sistemov za testiranje trdote.
Njihovo poslanstvo je ponuditi najnaprednejšo tehnologijo in najpriročnejšo rešitev za izpolnitev zahtev strank.

Izbirate lahko med:

  • referenčnimi merilniki trdote,
  • enostavnimi ročnimi merilniki trdote,
  • referenčnimi bloki za testiranje merilnikov trdote.
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji