SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

merilnik trdote WIKI JS po Vickersu

Artikel: WIKI JS
merilnik trdote WIKI JS po Vickersu
Visoko zmogljiv, avtomatski merilnik trdote po Vickersu.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje

Avtomatski merilnik trdote za mikro in makro Vikers, Knoop, Brinell in Rockwell metode testiranja v skladu z ASTM in ISO standardi trdote. Merilniki WIKI JS zagotavljajo vrhunsko avtomatizacijo in izjemno natančnost. Popolnoma motoriziran sistem za test CHD (Case Hardness Depth) na enem ali več vzorcih, ki uporabnikom izjemno olajšuje delo. Merilniki so popolnoma motorizirani za avtomatsko izvedbo ciklov in omogočajo izjemno natančnost v vseh pogojih. Popolnoma samodejen, uporabniki lahko v vmesnem času opravljajo druge zadolžitve, povsem izključen vpliv človeškega faktorja. Za izvedbo testa samo vnesete dolžine hodov vtisne konice, kjer je to potrebno, nastavite obremenitev in izvedete test s pritiskom na tipko START, merilnik trdote inteligentno sledi prednastavljenim hodom, izvede vtis, izostri vtis, če je to potrebno, izmeri vrednost in poda rezultate meritev. Obremenitev se določa s pretvorniki sile in se elektronsko preverja s sistemom zaprte zanke (Closed Loop) - patent Affri s frekvenco 1 khz, kar omogoča popolno linearnost, tudi ob nizkih obremenitvah.

  • Inovativen, patentiran sistem vpenjanja, ki omogoča varno in stabilno vpenjanje merjencev.
  • Merilo z velikim LCD zaslonom omogoča izvedbo meritev in analizo v zelo hitrem času ter generiranje grafov za lažje odčitavanje.
  • Merjenje trdote skladno s standardi EN-ISO 6506 / EN-ISO 6507 / EN-ISO 6508 / ASTM-E384 / EN-ISO 4545 / ASTM-E92 / ASTM-E10 / ASTM-E08 / ASTM-E103 / JIS

Področja uporabe:

Merilnik omogoča merjenje vseh vrst kovin (železo, jeklo, kaljeno jeklo, železova litina, medenina, aluminij, baker, kovinske zlitine).

Affri
Proizvajalec Affri

Vrhunski proizvajalec merilnikov trdote od leta 1954.

Podjetje AFFRI več kot 60 let velja za enega največjih svetovnih oblikovalcev in proizvajalcev sistemov za testiranje trdote.
Njihovo poslanstvo je ponuditi najnaprednejšo tehnologijo in najpriročnejšo rešitev za izpolnitev zahtev strank.

Izbirate lahko med:

  • referenčnimi merilniki trdote,
  • enostavnimi ročnimi merilniki trdote,
  • referenčnimi bloki za testiranje merilnikov trdote.
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji