SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

prenosni merilnik trdote RSD - MAG

Artikel: RSD - MAG
prenosni merilnik trdote RSD - MAG
Prenosni magnetni merilnik trdote proizvajalca Affri.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje

  Prenosni merilnik trdote z magnetnim podstavkom za izvedbo testov po metodah Rockwell, Superficial Rockwell, Brinell in Vickers skladno z ASTM in ISO standardi trdote.

  RSD MAG je digitalni prenosni merilnik trdote z ročno aktivacijo za izvedbo testnih ciklov z direktnim odčitavanjem trdote. Magnetni podstavek omogoča opravljanje testov na zelo velikih vzorcih neposredno v proizvodnji. Naprava lahko deluje v vseh smereh (do 360°), tudi obrnjena na glavo. Obremenitev se določa s pretvorniki sile in izniči težave, povezane z »dead weight« sistemi na tradicionalnih merilnikih. Brez vpliva vibracij, niveliranje merilnika ni potrebno. Varno vpenjanje na vseh površinah (okroglih in ravnih) s samodejno poravnavo vtisne konice z merilno osjo. Merilnik trdote najvišje stopnje kakovosti, ki s širokim zaslonom na dotik omogoča enostavno načrtovanje testiranja in jasen pregled rezultatov. Statistični podatki in diagrami se samodejno generirajo in shranjujejo v velikem arhivu. 

  • Najvišja natančnost in ponovljivost pri vsaki meritvi.
  • Inovativen, patentiran sistem vpenjanja, ki omogoča varno in stabilno vpenjanje merjencev.
  • Merilo z velikim LCD zaslonom omogoča izvedbo meritev in analizo v zelo hitrem času ter generiranje grafov za lažje odčitavanje.
  • Merjenje trdote skladno s standardi EN-ISO 6506-2 / EN-ISO 6507-2 / EN-ISO 6508-2 / ASTM-E10 / ASTM-E18 / ASTM-E103 / ASTM-E384 / JIS.

  Področje uporabe:

  Merilniki trdote omogočajo merjenje trdote  vseh vrst kovin (železo, jeklo, kaljeno jeklo, železova litina, medenina, aluminij, baker, kovinske zlitine), Knoop testi tudi na keramičnih in steklenih materialih.

   

  Affri
  Proizvajalec Affri

  Vrhunski proizvajalec merilnikov trdote od leta 1954.

  Podjetje AFFRI več kot 60 let velja za enega največjih svetovnih oblikovalcev in proizvajalcev sistemov za testiranje trdote.
  Njihovo poslanstvo je ponuditi najnaprednejšo tehnologijo in najpriročnejšo rešitev za izpolnitev zahtev strank.

  Izbirate lahko med:

  • referenčnimi merilniki trdote,
  • enostavnimi ročnimi merilniki trdote,
  • referenčnimi bloki za testiranje merilnikov trdote.
  Najbolj prodajani izdelki
  Izdelki v akciji