SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

prenosni merilnik trdote MKII METALTESTER

Artikel: MKII / METALTEST
prenosni merilnik trdote MKII METALTESTER
Kompaktni žepni merilnik trdote METALTEST je brezžični merilnik trdote z velikim LCD zaslonom. Je priročen in enostaven za uporabo.
Artikel: MKII / METALTEST
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje

Digitalni prenosni merilnik trdote za Rockwell, Superficial Rockwell, Brinell in Vickers metode testiranja v skladu z ASTM in ISO standardi trdote. MKII je majhen in lahek prenosni merilnik, pri katerem se obremenitev določa s pretvorniki sile. Merilnik je opremljen širokim zaslonom na dotik ter omogoča enostavno načrtovanje testiranja in jasen pregled rezultatov. Statistični podatki in diagrami se samodejno generirajo in shranjujejo v velikem arhivu. Nudi odlične rezultate na različnih površinah, tudi na izredno tankih.

  • Merjenje trdote skladno s standardi DIN 50157 - ASTM E110
  • Meritve se lahko izvajajo na različno oblikovanih vzorcev in na končnih izdelkih. To omogočajo trije zamenljivi pripomočki.
  • Kompaktni žepni merilnik trdote METALTEST je brezžični merilnik trdote z velikim LCD zaslonom. Je priročen in enostaven za uporabo.

Področja uporabe:

Merilniki omogočajo merjenje trdote skoraj vseh vrst kovin (kromirane in nitrirane površine, aluminij, baker, bron, kovinska žica, trdo in mehko jeklo), merjenje trde in mehke plastike ter keramičnih in steklenih materialov.

Affri
Proizvajalec Affri

Vrhunski proizvajalec merilnikov trdote od leta 1954.

Podjetje AFFRI več kot 60 let velja za enega največjih svetovnih oblikovalcev in proizvajalcev sistemov za testiranje trdote.
Njihovo poslanstvo je ponuditi najnaprednejšo tehnologijo in najpriročnejšo rešitev za izpolnitev zahtev strank.

Izbirate lahko med:

  • referenčnimi merilniki trdote,
  • enostavnimi ročnimi merilniki trdote,
  • referenčnimi bloki za testiranje merilnikov trdote.
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji