SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

stojalo za pipete, modro

Artikel: 320.337B
stojalo za pipete, modro
Stabilno stojalo za do 7 pipet, enostavno za čiščenje.
Artikel: 320.337B
Dostava: Na zalogi
Cena: 96,99 €
Cena brez DDV-ja: 79,50 €
Stojalo za pipete je privlačne oblike, enostavno za čiščenje in stabilno, kar omogočajo blazinice proti drsenju. Namenjeno je shranjevanju pipet.
Socorex
Proizvajalec Socorex

Proizvodni program podjetja Socorex vključuje široko paleto visoko natančnih instrumentov, ki se uporabljajo za zanesljivo merjenje, doziranje, prenos, razdeljevanje in vbrizgavanje tekočin v številnih aplikacijah. Ročni in elektronski mikropipetorji, večkanalni pipetorji, repetitorske pipete, razpršilniki, regulatorji pipet in brizge za ponovno uporabo, skupaj z njihovimi dodatki so jedro programa. Vsak instrument ima svojo serijsko številko in opravi strogo kontrolo učinkovitosti, ki jo potrjuje posamezni certifikat QC.

Socorexova predanost natančnosti in kakovosti je bila vedno del tradicije. Zavezanost proizvodnje najzanesljivejših instrumentov in ponudbe najboljših storitev so formalizirali z dokončanjem certificiranja sistema vodenja kakovosti ISO 9001 in ISO 13485. Proizvodne linije so skladne z direktivo EGS IVD 98/79 za medicinske pripomočke in so ustrezno potrjene s CE certifikatom.

Proizvodne linije družbe Socorex so zasnovane za delovanje v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi standardi, kot so ISO 8655, GLP, GMP in NCCLS.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji