SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Induktivni senzor pomika LVDT BURSTER 8739

Artikel: 8739-5010-V501
Induktivni senzor pomika LVDT BURSTER 8739
LVDT induktivni senzor pomika z IN-LINE ojačevalcem za merjenje pozicije oziroma premika, vodilnega nemškega poizvajalca BURSTER. Merilno obomčje 0...10 mm. Točnost +-0,25 % F.S.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
SENZOR POMIKA LVDT induktivni z IN-LINE ojačevalcem 8739

Induktivni pomični senzorji te serije merijo linearne premike in posredno vse mehanske vrednosti, ki jih je mogoče pretvoriti v premike z dodatno opremo (tj. sile napetosti in stiskanja, navor, vibracije). Ohišje senzorja je opremljeno s priključkom in ima zunanji premer le 8 mm, zato še posebej primerno za vgradnjo v dimenzijsko omejene konstrukcije.

V cilindričnem ohišju iz nerjavečega jekla je vgrajen diferencialni transformator (LVDT). Sestavljen je iz primarne in dveh sekundarnih tuljav z osno pomičnim jedrom. Premik tega jedra spremeni magnetno indukcijo tuljav. Nosilni frekvenčni ojačevalnik IN-LINE pretvori premik v direktno sorazmerno električno napetost DC. Pretvornik je zasnovan kot sonda, pri kateri znotraj merilnega območja vzmet potisne konico sonde proti merilnemu objektu. Mehi ščitijo mehansko vodenje konice sonde pred onesnaženjem in brizganjem vode. Ojačevalnik IN-LINE je vgrajen v priključni kabel in prilagojen posebej senzorju.

Področja uporabe oz. aplikacije, kjer se uporablja in meri premik so: servo sistemi, proizvodni obrati, preklopi stikala, gumbi, deformacije…

Merilna območja LVDT induktivnega senzorja pomika z IN-LINE ojačevalcem, 0…1mm, 0…2mm, 0…5mm, 0…10mm;
Izhodni signali IN-LINE ojačevalca: 0…10 V ( standardno), 0…5 V, USB, 4…20 mA;
Opcija brez vzmeti za vračanje merilne sonde.                                                     
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji