SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

Digitalni indikator za senzorje BURSTER 9186

Artikel: 9186-V3101
Digitalni indikator za senzorje BURSTER 9186
Digitalni namizni indikator za senzorje, vodilnega nemškega proizvajalca BURSTER. Enostaven za uporabo in pregleden display. Prikazovalno območje: - 1999 do + 9999.
Dostava: Po naročilu
Povpraševanje
Digitalni namizni indikator za senzorje Digilow 9186

DIGILOW se lahko uporablja s senzorji za merjenje sile, tlaka ali navora ( strain gauge tehnologija ). Nabor funkcij je namenoma omejen, da je delovanje preprosto in samoumevno. Digitalni zaslon je s svojo edinstveno, veliko in jasno števčno višino 20 mm enostavno namestiti v procesne nadzorne plošče in nadzorne omare. Zahvaljujoč veliki izbiri merilnih signalov, ki jih je mogoče prikazati, je zaslon idealen za uporabo v velikem številu industrijskih aplikacij. Kot enostaven in kompakten digitalni zaslon se lahko uporablja tudi, kot večkanalna rešitev v laboratoriju.
Burster
Proizvajalec Burster

Burster je srednje veliko podjetje s sedežem v nemški zvezni državi Baden-Württemberg. Natančnost, kakovost in vsestranskost so standardi, ki so razvoj tega podjetja v več kot petdesetih letih oblikovali v enega najpomembnejših dobaviteljev natančnih instrumentov, senzorjev za silo, moment, pomik in merilnikov upornosti, ter sistemov za senzorsko obdelavo signalov in spremljanje procesov. Tako v Nemčiji in svetu.

Burster ponuja merilno tehnologijo, ki sega od posameznih senzorjev do sistemskih rešitev, večina strank pa temelji na avtomobilski industriji in njenih dobaviteljih,  gradbeništvu in inženiringu, avtomatizaciji, električnem in elektronskem inženiringu ter kemični industriji. Prisotna je tudi v številnih drugih sektorjih in na prihodnjih tržnih nišah, kot sta medicinski inženiring in biotehnologija. Poleg rešitev, ki uporabljajo standardne izdelke, burster ponuja tudi prilagojene OEM modele in OEM senzorje. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave merilnih senzorjev in instrumentov zagotavljajo optimalne rešitve. S tem si je pridobil nacionalni in mednarodni ugled za inovacije, usmerjene v potrebe strank.

Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji