SI
meol
ekp sklad za regionalni razvoj

Področje

Kategorije

PRIKAŽI VEČ
Počisti filter

utež 10 g F2

Artikel: 6.KEGO-140
utež 10 g F2
10 gramska utež z natančnostjo: +/- 0,60 mg.
Artikel: 6.KEGO-140
Dostava: Po naročilu
Cena: 29,28 €
Cena brez DDV-ja: 24,00 €
Visoko precizna utež točnostnega razreda F2 vam omogoča naravnavanje, testiranje in kalibracijo tehtnic razreda II ter zagotavljanje kakovosti v skladu s standardom ISO 9001 za tehtnice z manj kot 100.000 razdelki. 

Uteži točnostnega razreda F2 so primerne za kalibracijo uteži nižjih razredov (M3-M1) v skladu z OIML R111.

Uporaba uteži je med drugim primerna v industriji plemenitih kovin in dragih kamnov, za zaznavanje zelo preciznih pogojev vleke, pritiska ali torzije.

Označevanje

Uteži 1 g in več so označene le z nazivno vrednostjo, brez drugih podatkov na površini. Uteži razreda 2 so dodatno označene s črko „F“ nad nazivno vrednostjo. Za razlikovanje med utežmi znotraj seta, so uteži z nazivno vrednostjo označene s pikami ali zvezdicami.

  • 10 g
  • Nerjaveče jeklo
  • Visok sijaj
Häfner
Proizvajalec Häfner

Häfner proizvaja uteži različnih razredov točnosti za različne namene uporabe.

Racionalizacija in uporaba sodobne tehnologije podjetju Häfner omogoča prevzem vodilnega položaja v svojem sektorju. Njihove uteži so narejene iz posebnih materialov. Najnovejša tehnologija ulivanja in CNC obdelovalni stroji z visoko natančnostjo so najpomembnejši sestavni deli v proizvodnji. Najvišja raven znanja in najnovejša tehnologija obdelave površine zagotavljata stalno in visoko stopnjo natančnosti.

Vsak korak obdelave se nenehno preizkuša na najbolj natančnih merilih s kalibriranimi standardi. Nenehno se spremljajo tudi okoljski pogoji.

  • uteži E0, E1, E2
  • uteži F1, F2
  • uteži M1, M2, M3"
Najbolj prodajani izdelki
Izdelki v akciji