SI
meol
LOTRIČ Metrolology je akreditiran preskusni laboratorij skladno s standardom ISO 17025. Preskušanja izvajamo po mednarodnih standardih in skladno z zahtevami vaših kupcev. Preskusne postopke razvijamo v sodelovanju z vami in se prilagajamo vašim željam. Preskušanja izvajamo v celotnem življenskem ciklu vašega vzorca - od surovine, materiala, polizdelkov ali izdelkov do stranskih produktov in odpadkov. Na podlagi pridobljenih rezultatov pridobite strokovno svetovanje z namenom izboljšanja vaših procesov in prodaje.

Z rednimi testi materialov in preskušanji končnih izdelkov 
  • dosegate zahteve vaših kupcev,
  • podkrepite garancijske izjave,
  • se izognete prezgodnjim napakam izdelkov in
  • pridobite ugled na trgu.

Certifikat LOTRIČ Metrology: dokument, ki šteje

Certifikat

Je kakovost za vašo organizacijo in vaše kupce pomembna ali celo ključnega pomena? Če je odgovor pritrdilen, je LOTRIČ Metrology vaš pravi partner. Obrnite se na nas: mi izmerimo, da vi rastete.

S kalibracijami, preskušanjem in ugotavljanjem skladnosti se ukvarjamo več desetletij in smo priznani kot referenčen partner. Z LOTRIČ Metrology so vaša merila umerjena in procesi preverjeni tako, kot zahtevajo vaši kupci.

Vaša kakovost je potrjena s certifikatom LOTRIČ Metrology, ki ima številne prednosti

Za celovitost naše ponudbe!

Laboratoriji

V akreditiranih laboratorijih, ki delujejo na treh lokacijah, vsakodnevno opravimo preko 34 meroslovnih postopkov. S celovito ponudbo storitev našim strankam izpolnimo 95 % vseh meroslovnih potreb.

Sodobno opremljeni laboratoriji s skrbno nadzorovanimi okoljskimi parametri strankam zagotavljajo najkakovostnejšo izvedbo postopkov.

Več kot 46 visoko usposobljenih strokovnjakov je vsakodnevno tu, za vas. Vsak trenutek smo nared, da prisluhnemo vašim izzivom in jih pomagamo rešiti. 

Povezane vsebine

Kalibracije

Izvajamo kalibracije za najširši spekter vaših zahtev.
VEČ

Exactum

Sodobna rešitev Exactum® samodejno varuje vaše procese in proizvode ter vam pomaga zadostiti predpisom in standardom. 

Več

Meroslovne rešitve

Naši uporabniki prisegajo na enega od treh načinov sodelovanja.

Več